Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania, construit la Ocna Mures, a devenit operational

La Razboieni, in judetul Alba, a devenit operational cel mai mare depozit de carburanti din Transilvania. Investitia in valoare de 2,5 milioane de euro este cea mai mare din orasul Ocna Mures in ultimii 10 ani si va crea circa 50 de locuri de munca. continuă pe Adevărul

FOTO. Cat cantareste cel mai mare nou-nascut din lume

O femeie din India a dat nastere in cursul acestei saptamani unei fetite de 6,8 kilograme aproximativ greutatea unui copil de sase luni). Bebelusul nu are inca nume si s-a nascut la Karnataka. Atat fetita, cat si mama ei, in varsta de 19 ani, se simt bine, scrie site-ul India Today, preluat vineri de 7sur7. be, anunta Agerpres.

Cel mai mare curs de resuscitare din Romania. 10.000 de participanti

Peste zece mii de oameni au participat sambata, pe Arena Nationala, la cel mai mare curs de resuscitare, insa, Romania nu a reusit sa doboare recordul stabilit de Germania de 11. 840 de participanti.

Calatorie de cosmar pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Imagini revoltatoare filmate de pasageri!

Calatoria de vis pe cel mai mare vas de croaziera din lume s-a transformat in cosmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansata la apa saptamana trecuta. Desi se asteptau sa fie.

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Lectii de prim ajutor la Arena Nationala: Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cel mai mare curs de resuscitare (VIDEO)

Mii de oameni au mers pe Arena Nationala din Capitala pentru a lua parte la cel mai mare curs de prim ajutor. Romania a incercat sa intre in Cartea Recordurilor cu cea mai mare lectie de.

Cel mai mare parc inaugurat la Ploiesti, fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si alei care duc spre nicaieri

Cel mai mare parc din Ploiesti realizat din fonduri europene a fost inaugurat cu fast, sambata, in prezenta unui sobor de preoti, dar si a unor politicieni. Fara cismele, cu chiuvete nefunctionale si cu alei care duc spre nicaieri, parcul este departe.

Cel mai mare startup pornit in Romania, de Facebook la nici doi ani de la achizitia lui cu 500 de milioane de dolari

LiveRail, cel mai mare startup pornit in Romania, care a fost cumparat in urma cu mai putin de doi ani, va fi inchis de Facebook, potrivit Business Insider. LiveRail este un serviciu.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

FOTO Record pentru Romania: 10.175 de oameni au fost, sambata, la Arena Nationala la cel mai mare curs de resuscitare

Un nou record national a fost stabilit, sambata, pe Arena Nationala, cand 10. 175 de persoane au invatat si apoi au exersat manevrele de resuscitare predate de specialisti in prim ajutor si medicina de urgenta. Recordul national stabilit sambata este apropiat de cel inregistrat in Germania unde 11. 843 de persoane au fost concomitent la un astfel de curs.

Alba Iulia, destinatie turistica de excelenta pentru al doilea an consecutiv. Distinctia este acordata de cel mai mare site de turism din lume

Alba Iulia confirma statutul de destinatie turistica de excelenta. Orasul a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenta TripAdvisor. in urma evaluarii si clasificarii, orasului i-a fost acordat numarul maxim de puncte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )