Libnet.ro
UNICEF

05:30

CEL MAI MARE DIN ULTIMII 20 DE ANI: Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, in California

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI MARE DIN ULTIMII 20 DE ANI: Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, in California

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade s-a produs, ieri, in statul american California, fiind simtit puternic in orasul Los Angeles, anunta Institutul de Geofizica din SUA USGS). continuă pe Ziarul Bursa

FOTO VIDEO Sudul Californiei, zguduit de cel mai puternic cutremur din ultimii 20 de ani

Cel mai mare cutremur care a lovit sudul Californiei in ultimii 20 de ani a determinat administratia unui oras sa declare stare de urgenta, joi, si i-a afectat pe locuitorii statului, din Las Vegas pana in Orange County, scrie CNN.

SUA: cel mai mare producator de gunoi din lume

Regele Gunoaielor: SUA a fost numit cel mai mare producator de deseuri din lume, riscand sa fie in.

Eroul Zilei. Cel mai mare tablou colectiv din Romania

Romanii se pregatesc sa creeze cel mai mare tablou colectiv din tara, o opera de arta ce se va alatura unui proiect social paneuropean, menit sa calatoreasca timp de un an pe intregul continent si sa adune inspiratie.

Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, are in vedere sa achizitioneze un pachet aditional de 3% din companie, oferindu-se sa-si majoreze participatia, dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu aproape 50% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

Braila, orasul cu cea mai imbatranita populatie. Care este cea mai tanara localitate Numarul locuitorilor de 65 de ani si peste din orasele Romaniei a crescut cu 51% in ultimii 20 de ani (analiza EY)

In ultimii cinci ani, ponderea segmentului tanar sub 15 ani) in populatia totala a scazut progresiv, ajungand la 14,8% in 2018. Pe de alta parte, numarul romanilor de peste 65 de ani l-a depasit pe al celor sub 15 ani incepand cu anul 2014. Varsta medie in Romania a crescut cu aproximativ 4 ani in ultimele doua decenii, ajungand la 41 ani in 2018. in aceeasi perioada, s-a inregistrat cel mai mare procent de persoane in varsta in randul populatiei urbane romanesti, una din sase persoane avand peste 65 de ani in 2018, arata o analiza EY.

Samsung Electronics estimeaza ca va avea cel mai scazut profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics se asteapta la o injumatatire a profitului trimestrial, din cauza cresterii concurentei pe piata telefoanelor mobile si a scaderii livrarilor de cipuri de memorie catre Huawei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

DIICOT. Captura record de droguri la cel mai mare festival de pe litoral

Patru tineri din Cluj-Napoca au fost arestati printr-o decizie a Tribunalului Prahova pentru detiner.

Averile primarilor: case, terenuri, paduri si loc de veci. Cine a incasat cel mai mare salariu de la Primarie in 2018?

Primarii celor mai mari orase din Romania au trecut in declaratiile de avere, pe langa salariile incasate, si terenurile, casele, padurile si locurile de veci pe care le detin. In topul celor mai bogati primari intra Gabriela Firea, Emil Boc, Mihai.

Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Art Safari isi va deschide port807;ile pentru cea de-a sasea edit807;ie, in perioada 27 septembrie - 6 octombrie, intr-o cladire-monument - Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aduce in atent807;ia publicului arta de patrimoniu, arta contemporana, instalatii, performance-uri, ateliere de arta pentru copii si tururi ghidate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )