Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide. Cum arata si cat costa o camera pe noapte

Playtech Playtech,
Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide. Cum arata si cat costa o camera pe noapte

Romanii au de acum in vizor un nou loc de cazare. Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Cum arata si ce preturi sunt pentru o noapte? Cel mai mare hotel de pe litoralul romanesc se redeschide! Preturi Romanii care si-au luat concediu in ultima luna a verii se bucura acum de . continuă pe Playtech

Coreea de Sud a intrat oficial in recesiune. Este cel mai mare declin inregistrat din 1998

A patra economie a Asiei, Coreea de Sud, a anuntat ca a intrat in recesiune, inregistrand cel mai mare declin din 1998 incoace. Produsul intern brut PIB) al tarii a scazut cu 2,9% in al doilea trimestru,.

Cel mai mare secret din viata Geaninei Ilies. A spus tot acum

Geanina Ilies, prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche, este o pasionata a tatuajelor. Si nu ii place doar sa le priveasca, ci adora sa si le scrie pe trup. Frumoasa vedeta de la Pro TV este mandra posesoare a nu mai putin de 8 tatuaje. Geanina Ilies a vorbit despre tatuajele sale din locuri ascunse Geanina .

Romania a inregistrat al doilea cel mai mare deficit guvernamental din UE in prima parte a anului

Deficitul guvernamental al Romaniei in primul trimestru din 2020, conform datelor ajustate sezonier, a fost al doilea cel mai mare din UE 7,2% din PIB), dupa Malta 8,5%).

CORONAVIRUS |Coreea de Sud: Cel mai mare bilant zilnic de noi imbolnaviri de la sfarsitul lunii martie

Coreea de Sud a raportat sambata 113 noi cazuri de coronavirus, cea mai mare crestere zilnica de infectari inregistrata din data de 31 martie. Astfel, bilantul total al imbolnavirilor de SARS-CoV-2 pe.

Romania a avut al doilea cel mai mare deficit din UE in primul trimestru

Romania a avut al doilea cel mai mare deficit guvernamental din Uniunea Europeana, in primul trimestru, de 7,2% din Produsul Intern Brut PIB), arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Republica Moldova cel mai mare beneficiar de fonduri europene din vecinatatea estica. Romania principalul partener al RM

De la independenta Republicii Moldova din 27 august 1991 pana in prezent, Uniunea Europeana impreuna cu statul roman au dat dovada de unitate prin faptul ca au adus un aport financiar semnificativ de circa 4 miliarde de euro, dintre care aproape jumatate au fost fonduri nerambursabile, pentru a pune umarul la tranzitia Republicii Moldova dintr-un stat sovietic intr-unul european, care urmareste sa adere intr-o buna zi la Uniunea Europeana.

Noul coronavirus poate bloca activitatea celui mai mare producator de energie pe carbune din Romania

SARS-CoV-2 poate bloca activitatea Complexului Energetic Oltenia CEO), cu sediul in Targu Jiu, cel mai mare producator de energie electrica pe baza de carbune din Romania.

EXCLUSIV Cea mai mare fabrica din judetul Braila a devenit focar de coronavirus. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: incercam sa evitam situatia in care sa fim nevoiti sa oprim activitatea

EXCLSUIV Fabricade componente auto YAZAKI din Braila, cel mai mare angajator privat din judet, cu peste 3. 400 de muncitori, a devenit focar de COIVID-19, dupa ce au fost confirmate peste 40 de cazuri de.

Analiza: Cat costa sezlongurile de pe litoralul romanesc si care sunt cele mai ieftine statiuni

O analiza efectuata de un site de rezervari online a vacantelor pe litoralul romanesc arata ce pret au sezlongurile in cele mai importante statiuni de la malul Marii Negre.

Cati bani costa un sezlong in statiunile de pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Este incredibil ce se intampla

Redeschiderea plajelor a reprezentat un adevarat motiv de bucurie pentru turisti, insa sumele pe care vor fi nevoiti sa le scoata din buzunare sunt de-a dreptul uriase. Scumpirea preturilor a luat cu asalt litoralul romanesc. Cati lei costa sa inchiriezi un sezlong pe o plaja din Mamaia, Vama Veche sau Eforie Nord, aflati in paragrafele .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )