Libnet.ro
UNICEF

06:00

Coreea de Sud a intrat oficial in recesiune. Este cel mai mare declin inregistrat din 1998

B1 B1,
Coreea de Sud a intrat oficial in recesiune. Este cel mai mare declin inregistrat din 1998

A patra economie a Asiei, Coreea de Sud, a anuntat ca a intrat in recesiune, inregistrand cel mai mare declin din 1998 incoace. Produsul intern brut PIB) al tarii a scazut cu 2,9% in al doilea trimestru,. continuă pe B1

Eurostat: Peste jumatate dintre romani nu si-au permis o vacanta in 2019. Este cel mai mare procent din UE

Aproape o treime 29%) dintre cetatenii Uniunii Europene cu varste de peste 16 ani nu si-au putut permite, anul trecut, o vacanta de o saptamana, arata datele Eurostat. Cel mai mare procent se inregistreaza.

OnePlus Nord 5G, lansat oficial: ar putea fi cel mai bun telefon, la banii astia

Cei de la OnePlus au facut o treaba foarte buna in a lansa terminale midrange cu specificatii impresionante. Continua acest trend cu noul OnePlus Nord 5G. Acesta este cel mai nou smartphone al.

Cifrele care-l fac invidios pana si pe Ion Tiriac. Cu cat a crescut averea lui Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea omului de afaceri in varsta de 56 de ani a crescut in 2020 cu 74 de miliarde de dolari, la 189,3 miliarde de dolari. Cele mai recente cifre vin di.

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Elon Musk a devenit al cincilea cel mai bogat om al planetei Ce avere are miliardarul sud-african

Averea lui Elon Musk, a crescut cu 5 miliarde de dolari dupa ce actiunile Tesla au ajuns luni, 20 iulie la 1. 500 de dolari, fondatorul companiei auto devenind astfel al cincilea cel mai bogat om din lume, relateaza Forbes si Mediafax.

Anunt pentru cei cu masini pe benzina si motorina. Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimele luni

Pretul petrolului a crescut marti, 21 iulie 2020, cu aproximativ 1 dolar. Acesta este la cel mai ridicat nivel inregistrat in ultimele patru luni. Cresterea pretului este sustinuta de acordul UE pentru relansarea economiei dupa pandemia de COVID-19, precum si de informatiile bune venite in urma unor studii clinice pentru vaccinuri impotriva coronavirusului, informeaza agentia .

Medicul Virgil Musta, avertisment infricosator despre cel mai negru scenariu: Da, este posibil sa ajungem la aceste cazuri

Medicul Virgil Musta trage un semnal de alarma pentru toti cetatenii si cadrele medicale care nu cred in existenta si gravitatea noului coronavirus. Managerul Spitalului Victor Babes, din Timisoara confirma unul dintre cele mai negre scenarii in care Romania se poate afla. Am speranta ca lumea o sa inteleaga ca nu este de joaca Un .

Cel mai delicios pandispan. Reteta este simpla

Din aceasta reteta iese un pandispan pentru blat de tort, simplu, cu cacao sau cu zahar ars sau caramel. Ori puteti sa il mancati simplu, langa un ceai sau o cafea calda. Cel mai delicios pandispan Unele gospodine afirma ca trebuie separate albusurile de galbenusuri, ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, dar trebuie adaugat .

Elon Musk, al cincilea cel mai bogat om al lumii. Cine este primul in top, cu o avere de aproape 190 miliarde de dolari

Elon Musk, patronul Tesla si Space X, este al cincilea cel mai bogat om al lumii, odata cu triplarea valorii actiunilor Tesla in acest an. Astfel, Tesla a devenit cea mai valoroasa companie auto din lume 304.

Cel mai frumos loc din Romania. Presa straina l-a anuntat: pe ce loc e in topul din Europa

Desi de multe ori este fara vrajba si sunt zile in care descoperim ca tara la care tanjim este tot mai departe, natura sculptata in Romania ne aduce iar un gand bun, atat noua, cat si strainilor. Un loc din tara noastra este inclus in lista celor mai frumoase destinatii din Europa, realizata de o .

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )