Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare hub logistic din Romania destinat produselor agricole a fost inaugurat langa Timisoara:Capacitatea totala de depozitare de 170.000 tone

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare hub logistic din Romania destinat produselor agricole a fost inaugurat langa Timisoara:Capacitatea totala de depozitare de 170.000 tone

Sifi Tm Agro a inaugurat la Carani cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din Romania, in urma unui program de investitii derulat in ultimii ani. continuă pe Adevărul

Cel mai mare proces colectiv din istoria Marii Britanii: Aproximativ 46 milioane de cetateni britanici ar putea da in judecata MasterCard pentru comisioane ilegale la plata cu cardul

Avocatul Walter Merricks, fost sef al Serviciului de Mediere Financiara din Marea Britanie in perioada 1999-2009, a initiat un proces colectiv in care aproximativ 46 milioane de cetateni britanici ar.

Cel mai mare trader roman de cereale: Cu Dunarea care ne curge la picioare, in fiecare an vorbim de seceta

Analiza la rece! Cel mai mare trader roman de cereale analizeaza piata granelor autohtonem. Mihai Anghel, marele producator in agricultura din Romania, considera ca nu se.

Cum rezolva Remus Borza posibilul conflict de interese in care s-ar afla daca se va ocupa de insolventa Hidroserv, in conditiile in care este si administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor: Voi lucra pe gratis!

Consiliul de Administratie al Hidroserv, filiala de mentenanta a Hidroelectrica, a decis zilele trecute demararea procesului de insolventa a companiei, fiind discutate chiar si nume de posibili administratori judiciari. Unul dintre acestia este Remus Borza, mai nou membru ALDE, care controleaza Euro Insol, si care s-a ocupat si de insolventa Hidroelectrica. Apare, insa, o problema: Din 2012 este administrator judiciar al UCM Resita, cel mai mare creditor al Hidroserv, fapt care l-ar putea pune pe Borza in conflict de interese. Contactat de HotNews. ro, Borza sustine ca la Hidroserv ma duc pe zero bani si ca asa ar rezolva conflictul de interese. Sau isi va depune mandatul de la UCM Resita, in cazul in care va fi confirmat administrator judiciar al Hidroserv.

Graul romanesc, respins de cel mai mare importator din lume din cauza infestarii cu o ciuperca fitoparazitara

Egiptul a respins o incarcatura de 63. 000 de tone de grau romanesc. Se pare ca recolta continea urme de infestare cu cornul secarei. Cel mai mare importator de grau din lume are.

Pep Guardiola este cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola a devenit cel mai bine platit antrenor din lume dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Manchester City, potrivit unui top publicat de The Telegraph. Fostul antrenor al Barcelonei si al lui Bayern Munchen castiga 18,2 milioane de euro pe an la noua sa echipa, iar unul dintre principalele sale obiective este castigarea Champions League, competitie in care City a ajuns in editia precedenta pana in semifinale.

Productia industriala din Germania, in cel mai mare declin din ultimii doi ani

Productia industriala din Germania a consemnat, in luna iulie, cea mai mare scadere din ultimii doi ani, afectata de declinul comertului global.

Coreea de Nord a facut cel mai puternic test nuclear din istoria sa, sustine Seulul

Coreea de Nord a efectuat vineri cel mai puternic pana in prezent, a estimat Ministerul sud-coreean al Apararii, citat de agentia Yonhap.

Cel mai mare targ de agricultura si-a deschis portile FOTO

Expo Arad International a deschis portile celui mare mare targ de agricultura din Vestul Romaniei. Acesta se va desfasura pana in data de 11 septembrie si poarta denumirea de Targul International de Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje Agromalim.

inot in mare, ciclism, alergare. Cel mai mare concurs de triatlon din Est si Balcani are loc la Mamaia

Mamaia devine statiunea triatlonului romanesc, unde se va desfasura sambata, 10 septembrie, cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani - TriChallenge Mamaia 2016.

Cel mai mare criminal din istorie. Omul vinovat pentru moartea a 70 de milioane de oameni

Mao Zedong, presedinte al Chinei in perioada 1949-1959, a instaurat o dictatura sangeroasa, zeci de milioane de chinezi fiind ucisi in timpul conducerii sale. Regimul si actiunile politice ale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )