Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai mare numar de decese din cauza cancerului, anul trecut

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare numar de decese din cauza cancerului, anul trecut

Daca, in 2019, 50. 000 de romani si-au pierdut viata din pricina diverselor forme de cancer, in 2020, numarul acestora a crescut la 60. in principal, pentru ca, din cauza pandemiei, accesul la tratamente si investigatii a fost ingreunat, iar depistarea precoce nu a mai fost posibila. continuă pe Adevărul

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

Coreea de Sud investeste 43,2 miliarde dolari pentru cel mai mare parc eolian offshore

Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca 48. 500 miliarde woni 43,2 miliarde de dolari) pentru a construi pana in 2030 cel mai mare parc eolian offshore din lume, ca parte a eforturilor de a accelera o redresare prietenoasa cu mediul in urma pandemiei de coronavirus Covid-19).

Biden spune ca Trump nu trebuie sa mai primeasca informari clasificate din cauza comportamentului sau instabil

Presedintele american Joe Biden nu crede ca Donald Trump ar trebui sa aiba acces la informatii clasificate din cauza comportamentului sau instabil si a ingrijorarilor ca ar putea sa le impartaseasca si altora, potrivit unui interviu de vineri, citat de Reuters.

Oferta completa de pariere pe Super Bowl! Speciale unice pe Betano pentru cel mai mare spectacol sportiv al Americii

Finala campionatului de fotbal american, Super Bowl, atrage in fiecare an un interes urias al fanilor din lumea intreaga inca de la prima editie care a avut loc in 1967! Interesul ridicat se vede si in oferta caselor de pariuri, iar pe Betano ai peste 200 de optiuni de pariere pentru finala NFL si cote cu marja 0%! .

Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

O mana de companii din tech si din domeniul livrarilor au avut in 2020 cel mai profitabil an de la infiintare. in contextul in care foarte multi si-au pierdut locul de munca, se discuta.

Cel mai mare Centru de vaccinare din Dobrogea a fost deschis. Aici, pot fi facute 40 de vaccinuri simultan FOTO

Cel mai mare Centru de vaccinare din Dobrogea este amenajat in municipiul Constanta, in cadrul Pavilionului Expozitional. El va putea primi, atunci cand va fi cazul, pana la 2. 500 de persoane zilnic.

Categoria de varsta care raspandeste cel mai mult SARS-CoV2! Nu copiii sunt cei care ne pun in pericol

Tinerii sunt cei care raspandesc in cea mai mare masura coronavirusul, si nu copiii, arata un studiu realizat in Statele Unite ale Americii.

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

Cursa aeriana care urma sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer, anulata din cauza vremii din Germania Ce spune Florin Citu

A opta transa de vaccin PfizerBioNTech nu a mai ajuns in Romania luni dimineata, asa cum era programat, pentru ca zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din Germania. Premierul Florin Citu spune ca se cauta o solutie si ca dozele care ar fi urmat sa fie aduse erau pentru rapel, ceea ce inseamna ca nu va fi reprogramat nimeni.

Directorul OMS cere companiilor din industria farmaceutica o productie cat mai mare de vaccinuri anti-Covid

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, le-a cerut companiilor din industria farmaceutica sa puna la dispozitie spatii pentru o productie cat mai mare de vaccinuri anti-Covid, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )