Libnet.ro
UNICEF

23:30

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul amorului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Antena3 Antena3,
Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul amorului. Preot: Ar trebui sa fie inchise

Un preot de renume din SUA, John Hagee, sustine ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. El spune ca este o blasfemie. Nu exista un. continuă pe Antena3

Cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania. Ce greutate are rezervorul imens

Cel mai mare transport abagaritic efectuat in Romania a plecat din Bucuresti in urma cu 3 zile si a avut ca destinatie portul Oltenita. Piesa, un rezervor imens de peste 73 de metri lungime, trebuie sa ajunga in Azerbaidjan. Acesta este cel mai mare transport agabaritic efectuat vreodata in Romania.

FEDERATIA PATRONALA PETROL SI GAZE: Romania, cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est

Romania este cel mai mare producator de gaze naturale din Europa de Est, cu o productie medie de gaze naturale in ultimii ani de circa 11 miliarde de metri cubi, afirma Federatia Patronala Petrol si Gaze.

AGENTIA INTERNATIONALA A ENERGIEI (IEA): SUA devenine cel mai mare exportator mondial de petrol

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala a Energiei IEA), fiind stimulata de preturile mai scazute, determinate de oferta abundenta, deoarece Statele Unite au detronat temporar Arabia Saudita din pozitia de cel mai mare exportator mondial de petrol, transmite Reuters.

Romania si Italia - tarile cu cel mai mare interes pentru masinile electrice

Interesul fata de masinile electrice se situeaza la cotele cele mai inalte in Romania si Italia, unde 36% dintre res-pondentii chestionati in cadrul unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID s-au pronuntat in favoarea autovehiculelor cu propulsie electrica, arata un comunicat de presa.

SUA depaseste Arabia Saudita, devenind cel mai mare exportator mondial de petrol (IEA)

Cererea globala de titei este afectata de problemele economice, a anuntat joi Agentia Internationala.

Basescu: Pactul lui Dancila e cel mai fals pe care l-am vazut pus pe hartie. Degeaba ai salariu mai mare daca te duci in spital si mori

Traian Basescu a declarat ca, in cazul in care ar mai fi presedinte de partid, nu ar semna pactul propus de Viorica Dancila pentru ca ar insemna o urcare in barca guvernului PSD. Acesta a precizat ca pactul e cel mai mare fals pe care l-a vazut pus pe hartie.

Cel mai mare laborator de cercetare in aer liber se deschide la Galati. Proiectul se adreseaza pasionatilor de stiinta

Pasionatii de stiinta vor avea ocazia sa patrunda in fascinanta lume a prezentarilor laboratoarelor de chimie si de fizica, si nu numai, unde se vor prezenta explicatii stiintifice pentru lucruri aparent simple sau inexplicabile si vor descoperi solutii pentru cele mai comune problemele cotidiene.

Pestera din Apuseni unde a fost descoperit cel mai mare craniu de urs de caverna din Romania. Legatura cu mineriada din 1990

Pestera Bisericuta este o pestera fosila, de mici dimensiuni, din Muntii Trascau, cea mai spectaculoasa ramura a Apusenilor.

Romania, cea mai mare scadere a productiei industriale din UE, in iulie

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana c.

Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana comparativ cu luna iunie -3,3%) si este pe pozitia a treia in privinta declinului fata de aceeasi perioada a anului 2018 -5,2%), potrivit datelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )