Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cel mai mare laborator de cercetare in aer liber se deschide la Galati. Proiectul se adreseaza pasionatilor de stiinta

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare laborator de cercetare in aer liber se deschide la Galati. Proiectul se adreseaza pasionatilor de stiinta

Pasionatii de stiinta vor avea ocazia sa patrunda in fascinanta lume a prezentarilor laboratoarelor de chimie si de fizica, si nu numai, unde se vor prezenta explicatii stiintifice pentru lucruri aparent simple sau inexplicabile si vor descoperi solutii pentru cele mai comune problemele cotidiene. continuă pe Adevărul

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Romania si Italia - tarile cu cel mai mare interes pentru masinile electrice

Interesul fata de masinile electrice se situeaza la cotele cele mai inalte in Romania si Italia, unde 36% dintre res-pondentii chestionati in cadrul unui studiu realizat de E. ON si Kantar EMNID s-au pronuntat in favoarea autovehiculelor cu propulsie electrica, arata un comunicat de presa.

Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Daca ai o fascinatie pentru arhitectura ecologica, prietenoasa cu mediul, vei fi incantat sa afli ca in curand se va deschide cea mai mare gradina de acoperis din lume. Din englezul.

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5).

Jack Ma, cofondatorul celui mai mare retailer online din China, a demisionat la implinirea varstei de 55 de ani

Jack Ma, carismaticul cofondator al Alibaba Group Holding Ltd, cel mai mare retailer online din China, a demisionat din functia de presedinte marti, in ziua in care a implinit 55 de ani, intr-un moment in care industria sa este afectata de razboiul.

Pestera din Apuseni unde a fost descoperit cel mai mare craniu de urs de caverna din Romania. Legatura cu mineriada din 1990

Pestera Bisericuta este o pestera fosila, de mici dimensiuni, din Muntii Trascau, cea mai spectaculoasa ramura a Apusenilor.

Licitatie cu miza de 17 milioane de euro. Concesionarea celui mai mare centru de gestionare a deseurilor din Transilvania, amanata de o decizie a CNSC

Procedura de concesionare a celui mai mare centru de gestionare a deseurilor din Transilvania se prelungeste dupa ce Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a admis in parte contestatiile depuse de doi dintre operatorii care au participat la procedura de achizitie publica organizata de Consiliul Judetean Alba.

iPhone 11 schimba toate preturile: cel mai scump si cel mai ieftin iPhone

IPhone 11 Pro a ramas, cel putin in Statele Unite ale Americii, la acelasi nivel cu telefoanele din 2018. Dar in Europa lucrurile nu stau deloc asa. Totodata, avem un nou cel mai ieftin.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )