Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare producator de ulei din Moldova se extinde in Romania

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare producator de ulei din Moldova se extinde in Romania

Actionarii firmei romanesti Ultex Tandarei, aflata in insolventa, au modificat planul de reorganizare a producatorului de ulei pentru a vinde activele catre grupul agro-industrial Trans Oil din Republica Moldova, pentru 10,5 milioane euro, anunta Wall-street. ro. continuă pe Adevărul

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Cea mai mare expozitie Lego din Romania

Expozitia de Vara Brickenburg este, si in acest an, cea mai mare expozitie Lego din Romania, care va putea fi admirata la Cluj. Ea se desfasoara sub numele de Ethnologia Galactica si reuneste lucrari si colectii ale fanilor Lego din Romania si din strainatate. Expozitia isi va deschide portile pentru public din data de 28 mai, ora 11. 00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Memorandumului nr.

De ce este Photo Romania Festival cel mai mare festival de fotografie din Estul Europei

Photo Romania Festival si-a castigat si anul acesta titlul acordat de The Telegraph - cel mai mare festival de fotografie din estul Europei. Festivalul, care s-a terminat duminica, a insemnat: 40 de expozitii, 14 ateliere, 9 dezbateri, 4 competitii, 4 concerte, 8 evenimente speciale , 26 de locatii, invitati speciali din 14 tari. Zeci de mii de clujeni au vizitat expozitiile si au participat la evenimentele organizate.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

UPDATE. CUTREMURE PUTERNICE in Marea Egee. Cel mai mare a fost resimtit in Romania si Bulgaria

UPDATE 13:05 - Cutremurul puternic din Marea Egee a fost urmat de alte doua seisme, ceva mai mici. Astfel, conform autoritatilor din Grecia, seismul de 6,5 a fost urmat de unul de 5,0 si unul de 4,0 grade. Cel.

Tarile est-europene, cel mai mare absenteism la alegerile europarlamentare

Cetatenii din statele est-europene ale Ue nu se inghesuie sa voteze la alegerile europarlamentare, un scrutin considerat de importanta secundara in aceste tari, informeaza AFP, citata de Mediafax. Nu va fi.

BNR: Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza

Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza, se arata in buletinul lunar publicat luni de Banca Centrala. Documentul noteaza cresteri pe linie la toti indicatorii macroeconomici importanti, precizand insa ca in unele cazuri cresterile se datoreaza unui efect statistic de baza iar in altele, unor scumpiri iminente, care au provocat achizitii consistente cazul carburantilor).

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Croatia: Coalitia din opozitie a obtinut cel mai bun rezultat in cadrul alegerilor europarlamentare

Uniunea crestin-democrata HDZ), coalitia condusa de cel mai mare partid de opozitie din Ucraina, a obtinut 5 din cele 11 mandate de europarlamentar de care se va bucura cel mai nou membru al UE. Coalitia de.

Piedone a inaugurat cea mai mare sala de sport din Capitala

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a inaugurat, ieri, Sala de Sport Multifunc and tionala din Ora and selul Copiilor, cea mai mare de acest fel din Capitala, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )