Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cel mai mare sindicat auto din Germania cere scurtarea saptamanii de lucru la 4 zile. Se incearca prevenirea concedierilor in masa

B1 B1,
Cel mai mare sindicat auto din Germania cere scurtarea saptamanii de lucru la 4 zile. Se incearca prevenirea concedierilor in masa

Discutiile despre scurtarea programului de lucru sunt vechi in Germania. Acum, cel mai mare sindicat din Germania, IG Metall, a propus scurtarea saptamanii de lucru la patru zile, ca posibila solutie la. continuă pe B1

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Ministerul Muncii are cel mai mare buget

Ministrul de Finante a facut declaratii importante legate de rectificarea bugetara. Florin Citu a anuntat ca vor fi alocate resurse suplimentare pentru Sanatate, Transporturi, Educatie si ca Ministerul Muncii va avea cel mai mare buget in acest an.

FOTO Clujul are cel mai modern cimitir-parc din Romania. Cum lauda Emil Boc investitia de 11 milioane de euro

Campania de imagine a primarului Emil Boc este dusa uneori in derizoriu. Despre cel mai nou cimitir din oras, primarul scrie pe Facebook ca ar fi cel mai modern cimitir-parc din Romania.

Cel mai tanar consilier local din Suceava, Marius Cernescu, si fetita lui au murit intr-un accident (FOTO)

Consilierul local Marius Cernescu ALDE Suceava), in varsta de 36 de ani, si fetita sa de 10 ani au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata, intre localitatile ialomitene Fetesti si.

Ionut Dumitru: Deficitul bugetar va fi mai mare decat cel asumat de Guvern, de 8,6% din PIB

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%.

Dumitru (Raiffeisen Bank): Ne asteptam la un deficit bugetar mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul

Deficitul bugetar va fi mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o Guvernul, de 8,6% din PIB, a declarat, vineri, pentru Agerpres, economistul sef al Raiffeisen Bank si fost presedinte al Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, mentionand ca va reevalua estimarea la 9,5%. Guvernul si-a bazat proiectia de venituri bugetare pe o contractie economica de -3,8%, care ramane in continuare optimista. Noi avem o estimare de -5%, ceea ce inseamna ca pe venituri probabil ca Guvernul este optimist, iar pe cheltuieli as spune ca este, de asemenea, optimist. Probabil ca si cheltuielile vor fi mai mari. Si prin urmare ne asteptam la un deficit mai mare decat tinta pe care si-a asumat-o, de 8,6%. Noi vom reevalua estimarea de deficit bugetar, dar cel mai probabil noua noastra estimare va fi undeva in jur de 9,5%, a spus Ionut Dumitru.

OMS anunta aproape 300.000 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum

Organizatia Mondiala a Sanatatii a anuntat ca numarul cazurilor de infectare cu coronavirus din intreaga lume a crescut cu peste 294. 000 in ultimele 24 de ore, cea mai mare crestere de pana acum, relateaza BBC.

STUDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor standardizate pentru boli tratabile din UE. Cum puteau fi evitate

Conform unui studiu Eurostat, Romania are cea mai mare rata de decese din Uniunea Europeana, care puteau fi evitate. Romania, cea mai mare rata de deces standardizata pentru boli tratabile din.

Numarul gravidelor diagnosticate cu COVID-19 este tot mai mare la Iasi. Medicii trag un semnal de alarma

Numarul gravidelor infectate cu SARS-CoV-2 este din ce in ce mai mare. in aceste cazuri,nasterea se poate produce mai devreme decat este normal sau pot sa apara complicatii.

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II fata de primul. E cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani (VIDEO)

Economia Romaniei s-a prabusit cu 12,3% in trimestrul II din 2020 fata de primul, a anuntat Institutul Nasional de Statistica. Este cea mai mare scadere din ultimii 24 de ani. INS nu ofera detalii despre.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Insurectia din Varsovia, cea mai mare revolta armata impotriva nazistilor

Insurectia din Varsovia a ramas in istorie drept cea mai mare revolta armata contra Germaniei naziste intr-o tara ocupata, un moment definitoriu in istoria Poloniei. in lunile august si septembrie ale anului 1944, insurgentii polonezi au incercat sa rastoarne controlul nazistilor asupra capitalei Poloniei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )