Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

B1 B1,
Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai. continuă pe B1

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, nevoit sa aduca forta de munca din sud. Pentru cazare a inchiriat un hotel intreg

Leoni, cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud, isi aduce forta de munca tocmai din sud. Pana acum 200 de muncitori din judetele din sudul tarii au fost relocati la Bistrita pentru a ajuta compania nemteasca sa-si onoreze toate comenzile. Pentru cazarea celor 200 de muncitori, compania a inchiriat un hotel intreg.

Microsoft anunta cea mai mare pierdere neta din istoria companiei

Microsoft a rarpotat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, gigantul american anuntand pe trimestrul fiscal anterior o pierdere de 3,2 miliarde de dolari, pe fondul disponibilizarilor multiple din cadrul diviziei Nokia si a salarilor.

Microsoft anunta cea mai mare pierdere neta din istoria companiei

Microsoft a raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, gigantul american anuntand pe trimestrul fiscal anterior o pierdere de 3,2 miliarde de dolari, pe fondul disponibilizarilor multiple din cadrul diviziei Nokia si a salariilor compensatorii aferente.

Wells Fargo, institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume

Wells Fargo a reusit recent sa devanseze Industrial Commercial Bank of China, devenind astfel institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume, relateaza The Wall Street Journal. Acum,.

37 de milioane de infideli ar putea fi demascati: hackerii au spart cel mai mare site de relatii extraconjugale si ameninta ca le vor publica numele

Peste 37 de milioane de oameni care au folosit un site matromonial destinat persoanelor casatorite ar putea avea probleme seriose in cuplu, daca infidelitatea lor va deveni publica. Un grup de hackeri a intrat in posesia bazei de date a site-ului Ashley Madison, care promoveaza relatiile extraconjugale si care are peste 37 de milioane de membri in intreaga lume.

Pretul zaharului, la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Cotatia futures a zaharului a scazut si ieri, la bursa americana, dupa ce, pe parcursul sesiunii din ziua precedenta, a atins cel mai redus nivel din ianuarie 2009 pana acum, pe fondul speculatiilor potrivit carora supraoferta mondiala va creste pe masura ce recoltatul avanseaza in Brazilia, cel mai mare producator mondial de profil.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

Primul vaccin din lume ce ofera protectie partiala impotriva malariei, aprobat de Agentia Europeana a Medicamentului

Primul vaccin din lume ce ofera protectie partiala impotriva malariei a primit aviz favorabil, vineri, din partea Agentiei Europene a Medicamentului EMA), care a recomandat folosirea lui pe bebelusii din Africa care prezinta cel mai mare risc de infectare cu aceasta boala transmisa de tantari.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )