Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Antena3 Antena3,
Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja. continuă pe Antena3

Top 10 cele mai mari incendii din istorie

Din momentul in care omul a inceput sa construiasca diverse structuri din lemn si nu din piatra, incendiile au facut parte din rutina zilnica. Desigur, intensitatea difera de la caz la caz. Dar incendiile mari,.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Cele mai frumoase locuri din judetul Olt. Satul neolitic de acum 4.500 de ani sau Bisericile-surori din Stoicanesti, printre obiectivele ce trebuie neaparat vizitate

Lista cu cele mai frumoase locuri din judetul Olt include nu neaparat minuni ale naturii, dar, mai ales, obiective care reprezinta o munca titanica, cum este cazul Satului Neolitic de la Draganesti-Olt, reconstituire la scara naturala a unui sat de acum 4. 500 ani, sau Biserica-bordei din Stoicanesti, Complexul etnofolcloric si Bisericile-surori de la Stoicanesti, Casa memoriala Nicolae Ceausescu ori Manastirile Clocociov si Brancoveni.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

Jurassic World, locul al treilea in topul firmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Jurassic World a fost lansat cu o luna si jumatate in urma si a urcat pe locul al treilea in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie. Astfel, a depasit pelicula.

Cele mai frumoase tabere ale verii 2015. Variante pentru copii si pentru adulti

In perioada vacantei, tinerii cauta cele mai distractive locuri. Rezervarile s-au facut din timp, asa ca acum abia daca mai poti gasi un spatiu de cazare. Peste 5000 de locuri sunt ocupate in aceste zile in sistemul de stat oferit de Ministerul Tineretului si Sportului, iar cele mai preferate tabere au fost cele de la Costinesti si Eforie-Sud. Sunt, insa si alte tabere in sistemul privat, dedicate copiilor si nu numai.

Serial RL. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume

Prestigiosul saptamanal Time a dedicat editia sa din 20 septembrie 1948 uneia dintre cele mai dure reprezentante ale comunismului de tip sovietic, care a fost trimisa de la Moscova sa impuna un nou regim in Romania.

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un .

Compania MavenHut a realizat una dintre cele mai importante tranzactii din istoria gaming-ului romanesc

MavenHut, o companie romaneasca ce are 30 de angajati, a anuntat ca licentiaza cele mai de succes produse ale sale - Solitaire Arena si Solitaire 3 Arena - catre RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucatori. Repartitia audientei globale a jocurilor arata ca SUA detin 40%, Marea Britanie si Germania sunt pe podium, iar Romania este pe locul 20. Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )