Libnet.ro
UNICEF

23:15

Pe ce concurent a pus ochii Mihaela Radulescu la Ferma. Cel mai mare defect al lui era verigheta

Playtech Playtech,
Pe ce concurent a pus ochii Mihaela Radulescu la Ferma. Cel mai mare defect al lui era verigheta

In noul sezon Ferma. Oraseni vs. Sateni au intrat 16 concurenti. Asistente TV, sportivi, artisti sau comendianti, unii deja eliminati din competitie, toti si-au dovedit calitatile intr-ale muncii de la tara in fata Mihaelei Radulescu, gazda show-ului de la PRO TV. Numai unul pare-se ca i-a intrat si la inima: luptatorul Andrei Stoica. Acesta a . continuă pe Playtech

Mihaela Radulescu, marturisiri despre barbatii din viata ei: Nu mi-am pierdut niciodata capul dupa vreun om insurat

Mihaela Radulescu a povestit intr-un interviu recent despre prima dragoste si primul esec in iubire. Prezentatoarea TV a declarat ca nu si-apierdut niciodata capul dupa vreun barbat insurat.

Cum faci acasa cel mai delicios sos de usturoi. E mai bun decat cel de la KFC

Romanii iubesc ceapa si uturoiul, iar sosul de usturoi a devenit in cele din urma cea mai buna alegere langa un un pranz copios. Cum sa faci un sos mai bun decat cel de la KFC? N-ai nevoie de multe si nici nu e greu de facut. Care sunt pasii si de ce ingrediente ai .

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Parintii, in alerta. Cel mai tanar pacient, un copil de patru ani, a fost rapus de COVID-19. Ce alte probleme de sanatate mai avea micutul

Durere imensa intr-o familie din Mures, acolo unde un baietel de patru ani a fost ucis de infectia cu COVID-19. Micutul este cel mai tanar pacient care moare din cauza virusului ucigas la o varsta atat de frageda. Decesul a fost transmis de Grupul de Comunicare Strategica, in cursul zilei de duminica. Micutul prezenta si .

Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Nationala Romaniei a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Radoi, in doar sase zile. Esecul de miercuri seara, contra Austriei, pare sa puna si mai mare presiune pe selectioner. Tricolorii au ratat pezenta la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea in ciuda faptului ca a fost mutata in 2021, din .

Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume. Cine e Cristian Barin

Prima pozitie pe cuvantul cheie Photoshop pe cea mai mare platforma de cursuri online, este ocupata de Cristian Barin. Compania Udemy este evaluata la 2 miliarde de dolari, are peste 35 de milioane de studenti, 57,000 de instructori si peste 130,000 de cursuri publicate. Un roman e cel mai bun instructor Photoshop din lume Instructorul .

Guvernul german a descoperit cel mai nou obicei care ne poate salva de infectia cu COVID-19. Este gratuit si la indemana tuturor

Guvernul german a anutat in urma cu cateva zile o noua metoda prin care poti tine la distanta noul coronavirus. Desi acest obicei sanatos a mai fost abordat si in Romania, in practica, prea putina lume tine cont de el. Potrivit nemtilor, aerisirea frecventa a camerelor reduce considerabil contactarea acestui virus, el fiind inhalat atunci .

Se inchid scolile in Bucuresti?! Urmeaza noi restrictii: Capitala a ajuns in cel mai critic punct al pandemiei

Criza generata de noul coronavirus parca a scapat de sub control. in acest moment Capitala este deja trecuta de pragul de 3,1 de infectari la 1. 000 de locuitori. Din pacate, asta inseamna noi restrictii si chiar carantinarea anumitor zone, chiar sectoare ale Bucurestiului. Conform datelor scolile intra in Scenariul Rosu. Scenariul Rosu: Se inchid scolile .

Cum raspunde Rafael Nadal la intrebarea: Cine este cel mai bun jucator din istorie?

A cucerit recent titlul cu numarul 13 !) la Roland Garros, iar dupa aceasta performanta a oferit un amplu interviu jurnalistilor de la AS. Rafael Nadal este omul momentului in tenisul masculin: a egalat recordul prietenului si rivalului Roger Federer, iar la intrebarea cine este cel mai bun din istorie? are un raspuns clar.

Cel mai premiat documentar romanesc al acestui an, povestea familiei care a locuit 18 ani in Delta Vacaresti, disponibil pe HBO GO

Acasa, povestea familiei ce a locuit 18 ani in Delta Vacaresti si cel mai premiat documentar romanesc al acestui an, va fi disponibil pe HBO GO incepand cu 15 octombrie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )