Libnet.ro
UNICEF

08:16

Cel mai mare triumf al lui Donald Trump: Nominalizarea presedintelui american pentru functia de judecator la Curtea Suprema a fost a fost aprobata in Senat (FOTO)

B1 B1,
Cel mai mare triumf al lui Donald Trump: Nominalizarea presedintelui american pentru functia de judecator la Curtea Suprema a fost a fost aprobata in Senat (FOTO)

Neil Gorsuch, nominalizarea lui Donald Trump pentru a ocupa functia vacanta de judecator la Curtea Suprema a Statelor Unite, a fost aprobata vineri in Senatul american cu 54 de voturi pentru si 45. continuă pe B1

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

Cel mai mare clopot din Europa are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Sunetul lui se va auzi in jumatate de Capitala

Cel mai mare clopot din Europa, primul din cele sase de la Catedrala Mantuirii Neamului, are basorelief cu chipul Patriarhului Daniel. Clopotul, turnat la Innsbruck, are 25 de tone si 3,3 metri inaltime si 3,3 in latime.

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

Lectia olandeza care contrazice practica romaneasca in achizitii publice: Cel mai mic pret este intotdeauna cel mai mare

Spre deosebire de autoritatile din Romania, olandezii nu pun accent pe cel mai mic pret atunci cand fac achizitii publice, ci pe pregatirea unui grup de experti care sa cunoasca foarte bine piata.

Cel mai mare perdant al Brexitului ar putea sa fie Polonia - Bloomberg

Odata cu declansarea negocierilor de doi ani pentru Brexit, Polonia pare cea mai vulnerabila tara la un divort dureros intre Marea Britanie si Uniunea Europeana, potrivit Bloomberg, citat de News. ro.

CIO Council National Conference 2017: cel mai rau lucru pe care il poti face este sa nu faci nimic!

Traim intr-o lume care pare a fi cu susul in jos. Tehnologia aduce o perturbare a tuturor industriilor. Google, companie tehnologica la origini, face masini fara sofer, fara sa fie producator auto. Uber nu are o flota de masini, dar ofera cel mai mare.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm: il incurajez pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania

Ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Hans Klemm, a spus miercuri ca il va incuraja pe Donald Trump sa faca o vizita in Romania fiindca acest lucru ar insemna o mare realizare.

Donald Trump ar putea veni in Romania, la sfarsitul lunii mai. Chirieac: SUA isi manifesta fara echivoc interesul pentru tara noastra

Presedinte SUA, Donald Trump, ar putea vizita Romania peste cateva saptamani, scriu jurnalistii de la dcnews. ro, care citeaza surse de la Washington. Potrivit surselor citate, Donald Trump ar.

Donald Trump la Bucuresti? O vizita care are deja terenul pregatit

La sfarsitul lunii mai, presedintele SUA Donald Trump are programata prima vizita in Europa cu ocazia a doua evenimente importante: summitul NATO de la Bruxelles si summitul G7, organizat in Italia, al liderilor celor mai industrializate sapte tari din lume plus UE.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )