Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare Barometru de Craciun realizat de Ferratum analizeaza obiceiurile de cumparare la nivel global din peste 31.000 de gospodarii

Cand vine vorba de perioada sarbatorilor de Craciun, care sunt obiceiurile consumatorilor? Locuitorii caror tari cheltuie cel mai mult? Ce tara cumpara cele mai multe haine si cine e dispus sa cheltuie mai mult de 100 EURO pentru o noapte de cazare la hotel? Cine foloseste serviciile bancare mobile si care sunt rezolutiile pentru Anul 2019?. continuă pe Adevărul

Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Ce spune despre cel mai mare regret al sau

Irina Rimes este unul din artistii momentului, dar ca noi toti, a avut parte de dramele adolescentei si nu numai. Marea ei sufeinta fiind cea din dragoste. Irina Rimes a suferit nespus din dragoste. Daca pe plan profesional se bucura de un imens succes, avand hituri pe piata muzicala, pe plan personal lucrurile nu stau .

Romania, tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Romania este tara cu cel mai mare deficit comercial din regiune. Importam mult mai mult decat exportam, asa ca suntem singurii care iesim pe minus in schimburile cu Uniunea Europeana din aceasta zona. in.

Atentie! Unele medicamente pot duce la orbire. Dr. Monica Pop: Pastilele cu cel mai mare risc sunt

Exista multe categorii de medicamente pe al caror prospect se regasesc si efecte secundare ca tulburarile de vedere. Pastilele cu cel mai mare risc sunt anticonceptionalele, inclusiv cele de noua.

Cel mai mare proiect cu bani europeni de pe malul Borcei a fost aprobat. Cat costa modernizarea strazii Bucuresti

Cel mai mare proiect al administratiei locale din Calarasi va fi parafat luni, 2 decembrie. Este vorba despre o finantare europeana de 9,35 milioane de euro pentru modernizarea celei mai importante artere de circulatie din oras.

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, pierdute in fata fratilor Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe27% din totalul.

Zeci de milioane de actiuni detinute de Ministerul Economiei la Nuclearelectrica, puse sub sechestru de fratii Micula. Acestia ar putea avea al doilea cel mai mare numar de actiuni

Fratii Micula au castigat la Curtea de Arbitraj International un proces cu statul roman in urma caruia, din cauza unei datorii de 395 milioane de euro, a fost impus un sechestru pe22% din totalul.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la cel mai mare nivel din ultimele 5 saptamani

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Cine este cel mai puternic fashion influencer al anului 2019

Ne apropiem cu pasi rapizi de finalul acestui an, iar publicatiile de specialitate din strainatate au realizat topul celor mai puternicii fashion influenceri din 2019! Cine ocupa prima pozitie? Meghan Markle, Ducesa de Sussesx.

Cea mai mare incredere in moneda euro din istorie

Potrivit rezultatelor celui mai recent Eurobarometru, mai mult de trei din patru cetateni considera ca moneda unica este benefica pentru Uniunea Europeana. Acesta este cel mai puternic sprijin inregistrat de la inceperea sondajelor, in 2002.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )