Libnet.ro
UNICEF

01:05

in cel mai negru scenariu, Marea Britanie ar ajunge la 80% din populatie contagiata cu Coronavirus

România Liberă România Liberă,
in cel mai negru scenariu, Marea Britanie ar ajunge la 80% din populatie contagiata cu Coronavirus

Infectia cu coronavirus poate afecta, in cel mai pesimist scenariu, pana la 80% din populatia Regatu. continuă pe România Liberă

Cel mai pesimist scenariu privind epidemia de coronavirus: 80% din populatia britanica poate fi infectata

Pana la 80% din populatia Regatului Unit ar putea fi infectata cu noul coronavirus, potrivit celui mai pesimist scenariu luat in calcul de Grupul de lucru pentru comunicatii privind securitatea nationala NSCT).

Romania trimite inapoi gunoiul venit din Marea Britanie in 16 containere ajunse pe o nava olandeza

Cele trei puncte de lucru din Bucuresti si din judetul Ilfov ale firmei care a importat 16 containere cu deseuri din Marea Britanie, aduse in Portul Constanta cu un vapor sub pavilion Olanda, au fost verificate, fiind sistate operatiunile de comercializare a produselor second-hand de catre societatea respectiva, a transmis marti Garda de Coasta, potrivit Agerpres. De asemenea, toate cele 16 containere vor fi returnate expeditorului.

Guvernul Boris Johnson vrea independenta fata de UE din 2021 Franta avertizeaza Marea Britanie

Guvernul Boris Johnson a transmis, luni, Uniunii Europene ca are obiectivul restabilirii independentei economice si politice a Marii Britanii pe 1 ianuarie 2021, dar Administratia Emmanuel Macron a avertizat ca nu va ceda la santajul Londrei, potrivit Mediafax. in perioada de tranzitie post-Brexit, care dureaza pana pe 31 decembrie 2020, Marea Britanie va continua sa aplice reglementarile Uniunii Europene.

Franta nu va semna un acord cu Marea Britanie doar de dragul incadrarii in timp

Franta anunta ca nu va semna un acord comercial prost cu Marea Britanie doar pentru ca Johnson sa se.

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai redus nivel din ultimele aproape doua luni, temerile legate de efectele economice ale epidemiei de coronavirus agitand pietele care au inregistrat deja pierderi masive luni.

Cel mai varstnic barbat al planetei a murit

Japonezul in varsta de 112 ani, desemnat luna aceasta drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit.

A murit cel mai batran om din lume la varsta de 112 ani

Chitetsu Watanabe, cel mai batran om din lume, a incetat din viata la varsta de 112 ani. Acesta primise acest titlu onorific pe 12 februarie, conform CNN.

AGENTIILE DE PRESA: Cererea mondiala de petrol, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu,din cauza impactului epidemiei

Estimarea Agentiei Internationale a Energiei privind cererea mondiala de petrol a scazut la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, si ar putea fi redusa si mai mult din cauza impactului epidemiei de coronavirus, a avertizat marti Fatih Birol, directorul IEA, transmite Reuters.

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )