Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai pesimist scenariu privind epidemia de coronavirus: 80% din populatia britanica poate fi infectata

B1 B1,
Cel mai pesimist scenariu privind epidemia de coronavirus: 80% din populatia britanica poate fi infectata

Pana la 80% din populatia Regatului Unit ar putea fi infectata cu noul coronavirus, potrivit celui mai pesimist scenariu luat in calcul de Grupul de lucru pentru comunicatii privind securitatea nationala NSCT). continuă pe B1

in cel mai negru scenariu, Marea Britanie ar ajunge la 80% din populatie contagiata cu Coronavirus

Infectia cu coronavirus poate afecta, in cel mai pesimist scenariu, pana la 80% din populatia Regatu.

AGENTIILE DE PRESA: Cererea mondiala de petrol, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu,din cauza impactului epidemiei

Estimarea Agentiei Internationale a Energiei privind cererea mondiala de petrol a scazut la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, si ar putea fi redusa si mai mult din cauza impactului epidemiei de coronavirus, a avertizat marti Fatih Birol, directorul IEA, transmite Reuters.

CORONAVIRUS CEL PUTIN 400 MILIARDE DE DOLARI, STERSE DIN CAPITALIZAREA PIETELOR DIN REGIUNE Bursele europene, in cel mai puternic declin din ultimii patru ani

Cotatia petrolului a scazut cu aproape 5%, ieri * Pretul aurului, la nivelul maxim al ultimilor sapte ani Bursele europene au inregistrat, ieri, cel mai puternic declin de la mijlocul lui 2016 pana in prezent, pe fondul extinderii numarului de cazuri de coronavirus in Italia, Coreea de Sud si Iran. in acelasi timp, cotatiile petroliere s-au diminuat cu aproximativ 5%, in asteptarea unui declin al cererii, iar pretul aurului a urcat datorita orientarii investitorilor catre plasamente refugiu.

DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai redus nivel din ultimele aproape doua luni, temerile legate de efectele economice ale epidemiei de coronavirus agitand pietele care au inregistrat deja pierderi masive luni.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Cel mai varstnic barbat al planetei a murit

Japonezul in varsta de 112 ani, desemnat luna aceasta drept cel mai varstnic barbat din lume, a murit.

A murit cel mai batran om din lume la varsta de 112 ani

Chitetsu Watanabe, cel mai batran om din lume, a incetat din viata la varsta de 112 ani. Acesta primise acest titlu onorific pe 12 februarie, conform CNN.

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna.

Cel mai mare diamant din Romania a fost scos la licitatie. Unde poate fi admirata bijuteria

Cel mai mare diamant din romania are 8,95 carate si poate fi admirat la Palatul Cesianu-Racovita. Scos la licitatie impreuna cu alte bijuterii, acesta poate fi achizitionat si in rate.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )