Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai norocos barbat din lume. Un rus a scapat prin MINUNE de doua ori de la moarte, in doar cateva minute (VIDEO)

Un barbat din Vladivostok, Rusia, se poate declara printre cei mai norocosi oameni din lume. Barbatul a fost la un pas sa-si piarda viata, de doua ori, in doar cateva minute. Din cauza. continuă pe B1

Este Stephen Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? Cine este personajul care l-a facut pe Trump presedinte si care vrea sa distruga ordinea existenta

Este Stephen K. Bannon al doilea cel mai puternic om din lume? - aceasta este intrebarea la care incearca sa raspunda jurnalistii de la Time, intr-un nou articol dedicat principalului strateg al.

Legendarul Nokia 3310, considerat cel mai rezistent telefon din istoria, a fost relansat oficial la targul de tehnologie Mobile World Congress

Nokia a relansat oficial modelul de telefon 3310, considerat cel mai fiabil si rezistent din toate timpurile, cu ocazia targului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona Noul model va pastra.

Povestea de viata a unei tinere, demna de un scenariu de film. Are doua facultati, dar practica cea mai veche meserie din lume. Mama ei crede ca lucreaza ca receptionera la un hotel

Povestea de viata a unei tinere ucrainence este demna de un film. Tanara, cu doua facultati, a decis sa-si paraseasca tara natala si sa munceasca pe cont propriu in Franta. Cum avea.

Faze tari:Barbat din Slobozia, amendat cu 1.000 de lei dupa ce a flatulat langa un politist;Doi profesori, filmati in timp ce faceau sex langa un bancomat;Ghinion pentru un hot la hypermarket: a dat nas in nas cu un antrenor de karate

O tara din Europa va legaliza cultivarea cannabisului. Parlamentul din Olanda a votat pentru reglementarea cultivarii cannabisului, oferind, astfel, sprijin. Operatiunea cea mai mare clatita din lume, transformata intr-un esec. Cea mai mare clatita din Rusia! - a fost indemnul organizatorilor la Maslenita, sarbatoarea din.

Gafa ISTORICA la Oscar. La La Land, desemnat cel mai bun film al anului 2016. Actorii au fost nevoiti sa coboare de pe scena

Gala premiilor Oscar 2017 si-a gasit castigatorii. Cele mai bune productii si cei mai buni actori au fost rasplatiti cu cele mai ravnite statuete din lume. Nu totul a fost, insa, roz. Un.

Gafa ISTORICA la Oscar. La La Land, desemnat cel mai bun film al anului 2016. Actorii au fost nevoiti sa coboare de pe scena (VIDEO)

Gala premiilor Oscar 2017 si-a gasit castigatorii. Cele mai bune productii si cei mai buni actori au fost rasplatiti cu cele mai ravnite statuete din lume. Nu totul a fost, insa, roz. Un.

Topul celor mai frumoase plaje din lume, realizat de Tripadvisor

Chiar daca iarna nu s-a terminat, asta nu inseamna ca nu putem visa la un sejur la malul marii, in tarile calde. Pentru inspiratie, agentia turistica TripAdvisor a publicat un top al celor mai frumoase plaje din lume.

Top 15 cele mai sociabile si prietenoase orase din lume

Cele mai sociabile orase din lume au fost dezvaluite de site-ul de rezervari Hostelworld, in urma unui studiu care a vizat 39 de mari orase din 28 de tari.

Ministrul adjunct al Apararii, Serghei Riabkov: Relatiile dintre Statele Unite si Rusia se afla la cel mai scazut nivel de dupa Razboiul Rece

Relatiile dintre Statele Unite ale Americii si Rusia se afla la cel mai scazut punct de dupa Razboiul Rece, a declarat marti ministrul adjunct de externe rus, Serghei Riabkov.

Foraje in Ghetarul de la Scarisoara pentru a se cerceta microorganismele din cele mai vechi bloc de gheata din lume

O echipa de cercetatori romani a recoltat noi probe din Ghetarul Scarisoara, in cadrul unui proiect prin care sunt studiate microorganismele din cel mai vechi si mai mare bloc de gheata subterana din lume. Forajele au ajuns la o adancime de 25. 33 m.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )