Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai nou robot al rusilor poate detecta oameni aflati la distante-record

Playtech Playtech,
Cel mai nou robot al rusilor poate detecta oameni aflati la distante-record

Armata rusa a prezentat un nou robot care poate fi folosit pe campul de lupta pentru a detecta tinte aflate la distante foarte mari. Robotul are capacitatea de a fi activat in doar 30 de secunde, si conform oficialilor din Ministerul Apararii, are posibilitatea de a ataca tintele luate in vizor atat cu gloante, cat []. continuă pe Playtech

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Blejnar. Curtea de Apel Ploiesti a decis ca fostul presedinte al ANAF sa ramana in arest preventiv

Doua dame de companie au depus marturie in cel mai nou dosar al lui Sorin Blejnar. Pana acum, numele celor doua femei nu au fost facute publice. Curtea de Apel Ploiesti a decis, luni, ca fostul.

VIDEO Pizza, cel mai trist urs polar din lume, mutat temporar dintr-un mall din China

Cel mai trist urs polar din lume, numit Pizza, a fost mutat temporar din mall-ul chinezesc in care era tinut si putea fi admirat intr-o vitrina, in rezervatia oceanica in care s-a nascut, dupa ce un filmulet in care se vad conditiile in care era tinut a circulat pe internet, starnind indignarea a milioane de oameni, informeaza BBC.

Are 22 de ani si o AVERE de 22 de milioane de euro! El este cel mai TANAR MILIONAR din Romania

Vlad Alexandru Cristescu are 22 de ani si este cel mai tanar milionar din Romania, cu o avere estimata la 21-22 de milioane de euro. Potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati r.

Cel mai tanar milionar din Romania are 22 de ani si 22 de milioane de euro

Cel mai tanar milionar din Romania este Vlad Alexandru Cristescu, are 22 de ani si o avere estimata la 21-22 de milioane de euro, potrivit editiei din acest an a topului 300 cei mai bogati romani realizat de Capital, care il claseaza pe tanar pe locul 279.

Primul si cel mai mare clopot de la Catedrala Mantuirii Neamului, care are 25 de tone, a fost turnat la Innsbruck, in Austria

Primul dintre cele sase clopote de la Catedrala Mantuirii Neamului si cel mai mare, avand 25 de tone, 3,3 metri inaltime si tot atatia metri in latime, care va avea o viata de peste 400 de ani, a fost turnat la Innsbruck, in Austria, a declarat duminica parintele Nicolae Cringasu, consilier patriarhal.

Traian Basescu: Klaus Iohannis va avea de ales intre mine si un premier care nu isi asuma sa intre intr-o batalie politica. Sa decida daca vrea sa aiba cel mai bun prim-ministru sau vrea o maimuta

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu s-a declarat, sambata, la Arad, ca fiind cel mai bun premier si, referindu-se la actualul prim ministru, Dacian Ciolos, a afirmat ca acesta nu isi asuma intrarea in politica, desi apare pe afise .

Basescu ii transmite lui Iohannis ca el ar fi cel mai bun premier si il aseamana pe Ciolos cu o maimuta

Traian Basescu i-a transmis, sambata, presedintelui Klaus Iohannis ca dupa alegeri are de ales intre cel mai bun premier, adica Basescu, si o maimuta, referindu-se la Dacian Ciolos, pe care-l acuza de lasitate pentru ca sustine ca nu este angajat politic, dar participa la mitingurile PNL, relateaza News. ro.

Cel mai bun prieten al omului s-a bazat intotdeauna pe mancarea noastra

Cel mai bun prieten al omului, cainele, s-a hranit inca din cele mai vechi timpuri cu resturi de la mesele noastre. Companionii nostri patrupezi si-au dezvoltat acum mii de ani abilitatea de a digera mancare cu amidon, arata dovezile ADN. Oamenii de stiinta sunt de parere ca lupii au fost domesticiti dupa ce s-au apropiat [].

DNA a trecut la cheltuit bani. Cel mai mare contract i-ar fi fost atribuit lui Dragos Stan, unul dintre denuntatorii din dosarul Micosoft (VIDEO)

Directia Nationala Anticoruptie a trecut la cheltuit bani. Aproape 2,5 milioane de lei au dat procurorii DNA pe echipamente IT, informeaza B1 TV. Cel mai mare contract, de peste 1 milion de lei, i-ar fi fost.

Cel mai bogat scriitor

De departe, scriitorul cel mai bogat din lume este James Patterson, cartile sale aducand castiguri mult mai mari decat cele obtinute de J. Rowling, Lionel Messi sau Tom Cruise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )