Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai original clip video a fost creat cu ajutorul Prisma

Playtech Playtech,
Cel mai original clip video a fost creat cu ajutorul Prisma

In situatia in care esti un artist care vrea sa impresioneze un public numeros cu cel mai nou clip al sau, ar fi ideal sa folosesti tehnicinoi de productie, chiar si daca este vorba de o aplicatie gratuita precum Prisma. Lansata in urma cu aproximativ doua luni, Prisma a facut valuri in industrie prin modul []. continuă pe Playtech

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Berlin nu trec prin cel mai bun moment. Cum raspunde seful diplomatiei germane

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat, duminica, ca relatiile ruso-germane nu trec prin cel mai bun moment.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

Cresterea economiei Romaniei in T2 a consemnat cel mai rapid ritm din ultimii 8 ani

Economia Romaniei a inregistrat in trimestrul doi din acest an cel mai rapid ritm de crestere din 2008, peste estimarile analistilor, avansul fiind sustinut de un boom al consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor, informeaza Bloomberg.

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider.

Cum vor autoritatile ca STS sa stabileasca mai precis pozitionarea celor care cer ajutorul sunand la 112, pentru scurtarea timpilor de interventie

Furnizorii de telefonie mobila vor fi obligati, pana la 1 iunie 2017, sa ia toate masurile care sa permita transmiterea catre STS in maxim 20 de secunde de la momentul initierii apelului de urgenta la 112, a informatiilor de localizare care sa contina latitudinea si longitudinea care caracterizeaza pozitia geografica in care se afla echipamentul terminal al apelantului, cel putin pentru apelurile de urgenta initiate de pe smartphone-uri, se arata intr-un proiect al arbitrului telecom ANCOM). Masura ar permite stabilirea mai precisa a pozitionarii celor care solicita ajutorul apeland numarul de urgenta 112, cu impact pozitiv asupra timpilor de interventie.

VIDEO De ce invatam cel mai bine din greseli

Clipul de mai jos, realizat in cadrul conferintelor Ted Ed, o are ca prezentatoare pe Diana Laufenberg, profesoara de studii sociale in Wisconsin, Kansas, Arizona si Pennsylvania, care vorbeste despre modul in care informatia a fost transmisa de-a lungul timpului, de la profesor la elev, precum si despre evolutia surselor de informare, de pe cale orala, la carti si apoi la accesarea internetului, care a devenit un instrument educational pentru studentii din intreaga lume.

Liderul Hezbollah este de acord cu Donald Trump ca Statul Islamic a fost creat de Barack Obama

Liderul miscarii politice si paramilitare siite Hezbollah Hassan Nasrallah sustine acuzatia adusa de candidatul republican la Casa Alba Donald Trump lui Barack Obama, potrivit careia presedintele american a creat gruparea jihadista Statul Islamic, relateaza The Associated Press AP).

E oficial! Traim in cea mai proasta perioada din istorie: de ce e 2016 cel mai groaznic an

Desi abia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire, scrie playtech. roPe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor sociale isi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )