Libnet.ro
UNICEF

01:05

E oficial! Traim in cea mai proasta perioada din istorie: de ce e 2016 cel mai groaznic an

Antena3 Antena3,
E oficial! Traim in cea mai proasta perioada din istorie: de ce e 2016 cel mai groaznic an

Desi abia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire, scrie playtech. roPe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor sociale isi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai. continuă pe Antena3

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 23, cu 1865 de puncte. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA.

Sotia tiranului: cum a construit romanca Martha Karolyi cea mai buna echipa din istoria gimnasticii

Nascuta la Odorheiu Secuiesc, coordonatoarea lotului feminin al Statelor Unite a construit cea mai buna echipa din istoria acestui sport, cucerind al doilea aur consecutiv la Jocurile Olimpice. in Romania, ea a antrenat-o pe Nadia Comaneci si i-a deschis drumul spre perfectiune.

Cea mai slaba clasare olimpica din istorie pentru nationala feminina de handbal!

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a clasat pe locul 9 la Jocurile Olimpice de la Rio, acesta fiind cel mai slab rezultat al tricolorelor din cele patru participari olimpice.

Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana si in cea mai mare parte a Moldovei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea si Crisana, precum si in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, reiese din prognoza agrometeorologica, valabila pentru perioada 13 - 19 august, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza: Seceta pedologica puternica si extrema in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei

Rezerva de apa din solul agricol prezinta valori scazute si deosebit de scazute in Dobrogea, Crisana, in cea mai mare parte a Moldovei, Munteniei, Olteniei si Transilvaniei, dar si izolat in nord-vestul Banatului, arata prognoza agrometrorologica emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), pentru perioada 13-19 august.

JO 2016, tenis (f): Monica Puig o invinge pe Angelique Kerber si aduce primul aur din istorie pentru Puerto Rico la Olimpiada

Monica Puig, locul 34 WTA, a invins-o pe Angelique Kerber locul 2 WTA), reusind astfel sa castige turneul feminin de tenis proba de simplu) din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro. Este primul aur din istorie pentru Puerto Rico la Olimpiada.

Cea mai dorita rochie de mireasa

Aceasta este cea mai dorita rochie de mireasa, modelul care a fost salvat si admirat pe Pinterest de milioane de oameni. Iata cum arata vestimentatia-vedeta! .

Unde este cea mai murdara apa de pe litoralul romanesc

Cea mai murdara apa, plina de bacterii, este in Costinesti. La polul opus, cea mai curata este intre Mamaia si Navodari. Apa marii este in anumite zone de pe litoralul romanesc plina.

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )