Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO De ce invatam cel mai bine din greseli

Hotnews Hotnews,
 VIDEO De ce invatam cel mai bine din greseli

Clipul de mai jos, realizat in cadrul conferintelor Ted Ed, o are ca prezentatoare pe Diana Laufenberg, profesoara de studii sociale in Wisconsin, Kansas, Arizona si Pennsylvania, care vorbeste despre modul in care informatia a fost transmisa de-a lungul timpului, de la profesor la elev, precum si despre evolutia surselor de informare, de pe cale orala, la carti si apoi la accesarea internetului, care a devenit un instrument educational pentru studentii din intreaga lume. continuă pe Hotnews

Carlos Slim, al patrulea cel mai bogat om din lume, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile

Magnatul mexican Carlos Slim Helu, presedintele companiei Telmex si cel mai bogat om din lume in perioada 2010-2013, propune introducerea saptamanii de lucru de trei zile, in scopul diminuarii somajului, stimularii turismului, educatiei si imbunatatirii calitatii vietii, relateaza Bloomberg, preluat de Mediafax.

2016 ar putea fi cel mai rau an din istorie, spun specialistii

Desiabia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire. Pe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor socialeisi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai rau an din istorie?. Nu stim cu siguranta daca este asa, dar criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura de stat in [].

Cel mai original clip video a fost creat cu ajutorul Prisma

In situatia in care esti un artist care vrea sa impresioneze un public numeros cu cel mai nou clip al sau, ar fi ideal sa folosesti tehnicinoi de productie, chiar si daca este vorba de o aplicatie gratuita precum Prisma. Lansata in urma cu aproximativ doua luni, Prisma a facut valuri in industrie prin modul [].

Lavrov: Relatiile dintre Moscova si Berlin nu trec prin cel mai bun moment. Cum raspunde seful diplomatiei germane

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a declarat, duminica, ca relatiile ruso-germane nu trec prin cel mai bun moment.

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin

Cel mai tanar ministru suedez a demisionat din cauza unui pahar de vin .

Cresterea economiei Romaniei in T2 a consemnat cel mai rapid ritm din ultimii 8 ani

Economia Romaniei a inregistrat in trimestrul doi din acest an cel mai rapid ritm de crestere din 2008, peste estimarile analistilor, avansul fiind sustinut de un boom al consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor, informeaza Bloomberg.

Cel mai bun pandispan cu zmeura

Pentru cel mai bun pandispan cu zmeura, fructul trebuie sa fie ferm, cu o culoare vie atunci cand il cumperi. Poate fi pastrata 1-2 zile la temperatura camerei, in functie de cat de coapta este, si cel mult o saptamana la frigider.

Crestere economica de 6%, cea mai mare din Europa. Economia fierbe, dar se va repeta momentul 2008?

Cresterea economica de 6%, anuntata vineri de INS, este cea mai puternica din Europa, dar economistii se tem de o supraincalizire a economiei si avertizeaza Guvernul ca inca se mai poate evita dezastrul unei aterizari dure, asa cum s-a intamplat in.

Mai bine mor decat sa ma predau calailor comunisti! Povestea fascinanta a omului care a ales libertatea si a devenit un proscris

Gheorghe Pasca a capatat o aureola legendara pentru modul in care a reusit sa-i sfideze pe comunisti si sa pacaleasca, din 1948 pana in 1956, fortele Securitatii, sustine Valentin.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )