Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Playtech Playtech,
Cel mai periculos peste din Marea Neagra. Este, cu adevarat, un monstru. Putini romani stiau ca exista

Desi se cunoaste ca in Marea Neagra, dupa o adancime de peste 100 de metri este aproape lipsita de viata, deci supravietuirea unor animale de mare este nerealista, totusi, exista o specie care prefera adancimile mari: dracul de mare sau pestele pescar, cunoscut ca fiind cel mai periculos din Marea Neagra. Dracul de mare, cel . continuă pe Playtech

Cel mai bun drum din lume a fost in Romania. Ne-am batut joc de el: e in paragina

Romania este tara cu unele dintre cele mai proaste drumuri din Uniunea Europeana, si cu doar cateva sute de kilometri de autostrada. in schimb, au fost si vremuri cand pe actualul teritoriu al tarii noastre trecea cel mai bun drum din lume. Cel mai bun drum din lume a fost in Romania intorcandu-ne in timp, .

Cel mai mare sat din Europa este la granita Romaniei. Foarte multi oameni habar nu aveau

Pe langa drumul unic in Europa, anume scara ce face legatura cu catunele izolate din Muntii Cernei, dar si multe alte peisaje fara seaman pe care tara noastra le are, de aceasta data, este vorba despre ceva de nu detinem, dar care ne este in proximitate. Cel mai mare sat din Europa se afla la .

Dacia, in cel mai prost moment din istorie. Anuntul zilei venit din Germania

Dacia este un succes urias in Europa pentru parintii Renault Group, deoarece isi indeplineste filosofia raport calitate-pret. Costul obtinerii conformitatii cu emisiile ar putea reprezenta o amenintare pentru profiturile si vanzarile marcii low-cost. Dacia, in cel mai prost moment din istorie Philippe Buros, presedintele regiunii Renault a Europei, a vorbit despre modul in care Dacia .

Fabulos! Cel mai lung concert din lume, inceput de 19 ani, continua si in pandemie. in ce an ar urma sa se incheie

Cel mai lung concert din lume,inceput in anul 2001, se desfasoara in Germania. Nici macar pandemia de COVID-19 nu i-a pus bete in roate. 639 de ani ar urma sa tina concertul, deci cortina ar urma s.

Ion Tiriac, declaratie-surpriza despre un roman celebru: E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui

Pe Ion Tiriac si Ilie Nastase ii leaga o prietenie intinsa pe un numar foarte mare de ani. Recent, Tiriac a facut o declaratie foarte interesanta despre Ilie Nastase spunand ca fostul mare campion este cel mai inteligent om din lume si nu a muncit o zi in viata sa.

E cel mai inteligent om din lume si n-a muncit o zi in viata lui. Singurul roman in fata caruia Ion Tiriac sta umil

Ion Tiriac si Ilie Nastase sunt doi din cei mai mari sportivi romani. Amandoi cunoscuti pe plan international, de-a lungul timpului, au dezvoltat in timp si un anume gen de prietenie. Relatia dintre cei doi s-a bazat pe respectul reciproc, dar si pe rivalitatea dintre ei. Ion Tiriac, o legenda a tenisului mondial Prin definitie, .

Cel mai singuratic elefant din lume, salvat dupa 35 de ani

Un elefant care a devenit un simbol pentru activistii pentru drepturile animalelor din toata lumea va putea sa plece din gradina zoologica din Pakistan unde se afla si va fi transferat intr-un loc cu conditii mai bune de trai, scrie Guardian.

Lumea se pregateste de ceva? Avertismentul ministrului rus al Apararii privind situatia din Marea Neagra

Avem o afirmatie care, fie si doar pe plan moral, vine sa ne incurajeze ca o bataie prietenoasa pe umar: Secretarul General al NATO a spus ca Marea Neagra reprezinta o regiune strategica si intentia Aliantei este sa-si intareasca prezenta aici, scrie jurnalistul Cristian Unteanu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Facebook rezolva cea mai mare problema din Messenger: cum te-a scapat de spam

Intr-o perioada in care raspandirea de stiri false reprezinta cel mai periculos fenomen din online, Facebook incearca sa-l previna printr-un update la Messenger. Au trecut cativa ani de.

Constanta starneste cele mai mari pasiuni electorale. Doar Sectorul 1 din Bucuresti intrece, la numar de candidati, orasul-port de la Marea Neagra

Constanta este cel mai ravnit oras din provincie, mai ravnit si decat toate sectoarele de Capitala cu exceptia elitistului Sector 1 din Bucuresti. Judecand dupa clasamentul national intocmit de Expert Forum, ONG-ul specializat pe analiza si statistica electorala, Constanta are cei mai multi pretendenti in a-i conduce destinele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )