Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai popular mesaj pe Twitter in 2013.

România Liberă România Liberă,
Cel mai popular mesaj pe Twitter in 2013.

Un mesaj al actritei Lea Michele, interpreta personajului Rachel Berry in serialul muzical Glee, a devenit cea mai partajata postare pe Twitter in 2013, relateaza Mediafax. In mesajul publicat pe Twitter pe 29 iulie, actrita le multumeste fanilor pentru sprijinul acordat, dupa decesul iubitului si partenerului sau din serial, actorul canadian Cory Monteith. Va multumesc tuturor pentru faptul ca m-ati ajutat sa trec peste acest lucru cu iubirea si sprijinul vostru. Cory va ramane pentru . continuă pe România Liberă

Lea Michele, fosta iubita a actorului Cory Monteith, a avut cel mai distribuit mesaj pe Twitter in 2013

Un mesaj al actritei Lea Michele, interpreta personajului Rachel Berry in serialul muzical Glee, a devenit cea mai raspandita postare pe Twitter in 2013, au anuntat joi reprezentantii platformei online.

Ronaldo, cel mai bun jucator din lume potrivit revistei World Soccer

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucator din lume in 2013 in urma unui sondaj realizat de prestigioasa revista World Soccer. Ca o curiozitate, Ronaldo a mai castigat acest trofeu in 2008, an in care a primit si singurul sau Balon de Aur de pana acum. De altfel o singura data in ultimii opt ani castigatorul trofeului World Soccer a fost diferit de cel al Balonului de Aur. S-a intamplat in 2010 cand Lionel Messi a primit Balonul de Aur, iar Xavi Hernandez a primit trofeul pentru cel mai bun jucator in viziunea cititorilor World Soccer.

Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

Barack Obama a generat cel mai important selfie al anului 2013, in timpul ceremoniei in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Presedintele american s-a pozat alaturi de premierul danez si.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

Antonescu: Cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale ar fi Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, ca premierul Victor Ponta ar fi cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale, relateaza sursele de presa.

Antonescu: E limpede ca cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale ar fi Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca Victor Ponta ar fi cel mai puternic candidat PSD la prezidentiale. in mod natural, e limpede ca cel mai puternic candidat al PSD la.

O victorie a lui Assad in Siria, cel mai bun din trei scenarii groaznice.

Fostul director CIA, Michael Hayden, sustine ca o victorie a lui Bashar al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii foarte, foarte groaznice, dintre care niciunul nu prevede victoria pentru rebeliune. Evocand una dintre posibilitati, cea a lui Assad castigator, acesta a declarat: Trebuie sa va spun ca in acest moment, atat de oribil pe cat ar parea, inclin sa cred ca aceasta optiune ar fi cea mai buna din cele trei foarte, foarte oribile rezultate eventuale ale .

Pretul petrolului american, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie

Pretul petrolului american West Texas Intermediate WTI) s-a mentinut, ieri, aproape de cel mai ridicat nivel din octombrie, pe fondul semnelor de consolidare a cererii, care reduce stocurile de profil ale SUA - cel mai mare consumator mondial de profil.

Cel mai cunoscut site de torrente se muta. The Pirate Bay ajunge in Atlantic

The Pirate Bay este cel mai cunoscut site de torrente si din cauza asta a ajuns in vizorul autoritatilor si marilor producatori de continut. Pentru a nu risca sa-i fie inchis site-ul, echipa i-a schimbat din nou domeniul, il trimite pe o insula aflata la peste o mie de kilometri distanta de Africa.

Cel mai rece loc de pe Terra, identificat.

Cel mai rece loc de pe Terra a fost identificat cu ajutorul unui satelit de monitorizare atmosferica in Antarctica, unde a fost inregistrata temperatura de minus 93,2 grade Celsius, informeaza Mediafax. Locul se afla in mijlocul Antarcticii, iar acest record de temperatura negativa a fost inregistrat pe 10 august, informeaza bbc. co. uk. Oamenii de stiinta au dezvaluit, totodata, ca este vorba de o valoare preliminara. Ei analizeaza in aceste zile datele transmise de mai multi senzori de .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )