Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cel mai rece loc de pe Terra, identificat.

România Liberă România Liberă,
Cel mai rece loc de pe Terra, identificat.

Cel mai rece loc de pe Terra a fost identificat cu ajutorul unui satelit de monitorizare atmosferica in Antarctica, unde a fost inregistrata temperatura de minus 93,2 grade Celsius, informeaza Mediafax. Locul se afla in mijlocul Antarcticii, iar acest record de temperatura negativa a fost inregistrat pe 10 august, informeaza bbc. co. uk. Oamenii de stiinta au dezvaluit, totodata, ca este vorba de o valoare preliminara. Ei analizeaza in aceste zile datele transmise de mai multi senzori de . continuă pe România Liberă

Acesta este CEL MAI RECE loc de pe Glob: Ochii, nasul si plamanii unui om ingheta aici in doar cateva minute

Cercetatorii americani au descoperit care este cel mai friguros loc de pe Pamant, unde temperatura a coborat la nivelul record de -91 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca ochii, nasul si plamanii unui om ar.

62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent ieri la receptia celor trei poduri noi, construite in cartierul Tineretului. Cel mai nou cartier al Sibiului, Cartierul Tineretului, a iesit oficial din santier ieri, dupa ce si cele trei poduri de care a fost nevoie pentru circulatia auto si pietonala au fost finalizate. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost prezent la fata locului, pentru deschiderea circulatiei pe cele trei poduri. Cartierul a fost infiintat in anul 2004, cand 419 tineri au primit .

Olly Murs: Viitorul album trebuie sa fie cel mai bun din cariera mea!

Artistul britanic a dezvaluit in cadrul unui interviu recent ca inceputul anului 2014 va reprezenta pentru el startul lucrului la viitorul sau material de studio, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Albumul va fi inregistrat intr-un studio din New York, Olly Murs precizand faptul ca vrea ca acesta sa fie cel mai bun .

Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

Barack Obama a generat cel mai important selfie al anului 2013, in timpul ceremoniei in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Presedintele american s-a pozat alaturi de premierul danez si.

Cel mai cunoscut site de torrente se muta. The Pirate Bay ajunge in Atlantic

The Pirate Bay este cel mai cunoscut site de torrente si din cauza asta a ajuns in vizorul autoritatilor si marilor producatori de continut. Pentru a nu risca sa-i fie inchis site-ul, echipa i-a schimbat din nou domeniul, il trimite pe o insula aflata la peste o mie de kilometri distanta de Africa.

Care este cel mai bun moment al zilei pentru o cafea?

V-ati intrebat vreodata daca exista un moment al zilei in care este cel mai bine sa iti bei cafeaua? Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Explicatia pentru acest lucru este legata de un concept extrem de interesant, dar foarte rar discutat: cronofarmacologie.

Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Anul 2014 va fi marcat de doua evenimente politice importante alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, iar intr-un an politic cel mai mult de castigat are industria constructiilor, intrucat o parte din investitii sunt directionate.

Activ pe Facebook, absent de la serviciu. Danilet castiga 1.500 euro, dar chiuleste cel mai mult de la sedintele CSM

Judecatorul CSM, Cristi Vasilica Danilet, care castiga peste 1. 500 de euro pe luna, este magistratul care chiuleste cel mai mult de la sedintele forului din care face parte. Potrivit Sursa Zilei, Danilet a.

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax .

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )