Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai PUFOS catel din lume! Tu ce-ai face daca ai avea asa ceva acasa?? (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai PUFOS catel din lume! Tu ce-ai face daca ai avea asa ceva acasa?? (VIDEO)

Zi-ci ca-i pisica, la cum sta la mangaiat, dar e un catel super pufos si alintat! Locuieste in Danemarca alaturi de stapana sa pe care a facut-o vedeta pe Instagram! Cel mai PUFOS c. continuă pe B1

El e Omar, probabil cel mai lung motan din lume. Cu ce il hranesc stapanii

Omar, care este probabil cea mai lunga pisica domestica din lume, a devenit in scurt timp o celebritate pe internet, dupa ce stapana sa, Stephy Hirst, i-a creat un cont pe retelele de.

Record pe Everest: O indianca a urcat de doua ori intr-o saptamana pe cel mai inanlt varf din lume

O alpinista indiana a atins duminica varful Everestului pentru a doua oara in mai putin de o saptamana, stabilind un record, a anuntat echipa sa, potrivit Agerpres.

Record pe Everest: O indianca a urcat de doua ori intr-o saptamana pe cel mai inalt varf din lume

O alpinista indiana a atins duminica varful Everestului pentru a doua oara in mai putin de o saptamana, stabilind un record, a anuntat echipa sa, potrivit Agerpres.

Cat a pierdut intr-o singura zi cel mai bogat om din lume

Cei mai bogati 500 de oameni din lume au pierdut nu mai putin de 35 de miliarde de dolari intr-o singura zi, potrivit agentiei Bloomberg. Este vorba de miercuri, 17 mai, ziua in care cursurile au.

Faze tari: Salvat de la moarte de propriul telefon; Un pastor din Kenya sustine ca vindeca printr-o metoda bizara. Cand atingi sanii, indeplinesti voia lui Dumnezeu; Un tanar de 18 ani a proiectat cel mai usor satelit din lume. NASA a declarat ca va lans

Ultima fita: bumerangul Chanel! Te costa 2. 000 de dolari. Ce cumperi cand ai prea multi bani si nu ai ce face cu ei? Un boomerang de 2. 000 de dolari. La asta s-au gandit probabil cei de la Chanel atunci cand l-au scos pe piata. Produsul a adus insa numeroase. Politistii americani au supravegheat, timp de 11 ore, un urs catarat intr-un copac. N-au vrut sa-l scape din ochi pentru ca in apropiere este o scoala primara. Agitatia de la poalele copacului nu l-a facut sa coboare, iar veterinarii nu s-au indurat.

Cele mai lungi zboruri din lume in 2017

Cele mai lungi zboruri din lume depasesc 14. 000 de km in mai putin de 17 ore. Conexiunile sunt ingrozitoare, dar si sa stai asa de multe ore intr-un spatiu inchis, cu sute de persoane, isi are propriile taxe asupra mintii si corpului. Din fericire,.

Cea mai inalta cladire din lume. 10 detalii WOW despre Jeddah Tower

Cea mai inalta cladire din lume va fi inaugurata peste doi ani. Iata 10 detalii WOW despre Jeddah Tower, impresionanta constructie din orasul Jeddah, Arabia Saudita, care va detrona Burj Khalifa, cea care detine recordul actual! .

Descoperire bulversanta a cercetatorilor: Cea mai veche bratara din lume nu e facuta de mana omului

In urma unor sapaturi la un sit arheologic din Siberia a fost descoperita cea mai veche bijuterie din lume. Mai precis, oamenii de stiinta au gasit o bratara veche de 40. 000 de ani, facuta de o.

Studiu: Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania. Ce orase completeaza topul

Peste 15% dintre romani s-ar muta la Cluj-Napoca, datorita calitatii vietii. Potrivit un studiu al Bancii Mondiale, Cluj Napoca este cel mai atractiv oras din Romania, urmat de Timisoara si.

Laura Cosoi a stalucit pe covorul rosu la unul dintre cele mai importante festivaluri din lume. Cine a insotit-o pe frumoasa actrita (FOTO)

Laura Cosoi si sotul ei, CosminCurticapean, au participat, in calitate de invitati, la festivalul de film de la Cannes, unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii,si au atras toate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )