Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cel mai puternic procesor Qualcomm ajunge pe un smartphone care n-are functie de telefon

Playtech Playtech,
Cel mai puternic procesor Qualcomm ajunge pe un smartphone care n-are functie de telefon

Cei de la Intrinsyc cu QualcommSnapdragon 810. Acestea sunt destinate in mod exclusiv dezvoltatorilor de aplicatii. Cei de la Qualcomm au anuntat in urma cu ceva timp cel mai puternic SoC al lor pentru urmatoarea perioada. Acesta poarta numele de Snapdragon 810 si este un octa-core pe arhitectura ARMv8 cu suport pentru memorie LPDDR4 si instructiuni pe 64 de biti. in comparatie cu actualul varf de gama al companiei americane, Snapdragon 810 este cu aproximativ 30% mai performant. Desi noul []. continuă pe Playtech

Cel mai puternic cutremur al deceniului. Locuitorii de la blocuri au fugit in tocul usii de frica: Tremurau paharele-n vitrina

Sambata seara judetul Botosani a fost lovit de unda de soc a unui cutremur. Desi totul a durat doar cateva secunde, oamenii s-au speriat. Dealtfel este cel mai puternic cutremur care s-a simtit la Botosani in ultimii 10 ani.

Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit romanii cel mai puternic cutremur din ultimiu deceniu

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit puternic in mai multe judete ale Romaniei. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania din anul 2004, atunci cand seismul din octombrie a avut o magnitudine de 6 pe scara Richter. Adevarul prezinta cum s-a simtit cutremurul in cele mai afectate zone ale tarii.

Romania s-a zdruncinat sambata noapte. Cum au simtit romanii cel mai puternic cutremur din ultimul deceniu

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit puternic in mai multe judete ale Romaniei. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania din anul 2004, atunci cand seismul din octombrie a avut o magnitudine de 6 pe scara Richter. Adevarul prezinta cum s-a simtit cutremurul in cele mai afectate zone ale tarii.

Bucurestiul a fost zguduit de cel mai puternic cutremur din ultimii zece ani inregistrat in Romania: oamenii au iesit pe strazi de frica unui alt seism

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit destul de puternic si in Capitala, dar si in mai multe judete din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania din anul 2014. Cu toate astea, in Bucuresti nu s-au inregistrat victime sau pagube materiale, insa unii oameni au fost foarte speriati si au iesit din locuinte.

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre militarii morti in tragedia aviatica de la Sibiu: Cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi a fost mai ceva ca un parinte

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit in accidentul aviatic din judetul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune ca oricine din comuna Taga judetul Cluj) e intrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era casatorit si a lasat in urma doi baieti. Cel mai mare este in clasa a VI-a, iar cel mic, in a II-a.

REVISTA PRESEI: Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie

Adevarul scrie ca Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie. Capital prezinta cele 7 pacate care te-ar putea lasa somer. Evnimentul Zilei anunta ca Mihai Gadea da in judecata Adevarul si ii apara onoarea fratelui Mircea Badea. Ziarul Financiar lanseaza anuarul Top 100 cele mai valoroase companii din Romania. Gandul arata ca pesedistii Robert Negoita si Silvian Ciuperca, pe cale sa devina fetele integritatii din Romania. Hotnews dezvaluie cine este Crinuta Dumitrean: Miss Bistrita care l-a imbogatit pe Stelu, la Restituirea Proprietatilor. Ziare. com prezinta fereastra de oportunitate si testele lui Klaus Iohannis. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Pancu a gasit principalii vinovati pentru situatia Rapidului.

Cel mai mare brad de Craciun din lume se va ridica in Germania. Are 45 de metri inaltime si va fi impodobit cu 48.000 de beculete

Cel mai mare brad de Craciun din lume de anul acesta il gasiti la targul sarbatorilor de iarna din Dortmund! Cel putin asa se lauda oficialii, care se mandresc cu un copac inalt de 45 de metri, decorat cu 48.

Bursa a inchis in crestere, cu cel mai ridicat rulaj al saptamanii

Investitorii au devenit vineri mai activi si au urcat rulajul la cel mai ridicat nivel al saptamanii, cu o contributie mai importanta din partea actiunilor BRD - Groupe Societe Generale, care au asigurat 30% din lichiditate si au sustinut evolutia pozitiva a pietei cu un avans de 2,3%.

Bilant Black Friday la eMag: cel mai scump produs vandut vreodata online

EMag , cel mai important retailer online din Romania, a vandut in primele noua ore ale zilei de Black Friday 2014, 420. 000 de produse in valoare totala de 145 de milioane de lei, printre care si cel mai scump produs vandut vreodata online - un.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )