Libnet.ro
UNICEF

23:00

REVISTA PRESEI: Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI: Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie

Adevarul scrie ca Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie. Capital prezinta cele 7 pacate care te-ar putea lasa somer. Evnimentul Zilei anunta ca Mihai Gadea da in judecata Adevarul si ii apara onoarea fratelui Mircea Badea. Ziarul Financiar lanseaza anuarul Top 100 cele mai valoroase companii din Romania. Gandul arata ca pesedistii Robert Negoita si Silvian Ciuperca, pe cale sa devina fetele integritatii din Romania. Hotnews dezvaluie cine este Crinuta Dumitrean: Miss Bistrita care l-a imbogatit pe Stelu, la Restituirea Proprietatilor. Ziare. com prezinta fereastra de oportunitate si testele lui Klaus Iohannis. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Pancu a gasit principalii vinovati pentru situatia Rapidului. continuă pe România Liberă

Subiectele Zilei: Omul din spatele presedintelui ales dezvaluie de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile; PSD propune personaje controversate la sefia CNI; Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie: 240 de miliarde de lei

De ce nu s-a mai mobilizat in turul II baronul inregistrat in timp ce pregatea aranjarea alegerilor pentru Victor Ponta. La putin timp dupa. O noua teapa romaneasca in strainatate. Cum au ajuns interlopii vasluieni studenti la Londra, desi n-au terminat nici liceul.

Guvernul va avea in 2015 cel mai mare buget de dupa Revolutie: 240 de miliarde de lei, daca va realiza venituri de 33% din Produsul Intern Brut

Cu un Produs Intern Brut de 709,7 miliarde de lei, estimat de Comisia Nationala de Prognoza, si cu venituri traditionale de 33% din PIB, Guvernul va avea la dispozitie intre 235 si 240 de miliarde de lei.

Cel mai mare brad de Craciun din lume se va ridica in Germania. Are 45 de metri inaltime si va fi impodobit cu 48.000 de beculete

Cel mai mare brad de Craciun din lume de anul acesta il gasiti la targul sarbatorilor de iarna din Dortmund! Cel putin asa se lauda oficialii, care se mandresc cu un copac inalt de 45 de metri, decorat cu 48.

Nokia Lumia 730 face cel mai mare selfie din lume

Desi speram ca pasiunea globala pentru fenomenul selfie s-a mai domolit, imaginea de mai jos capturata cu un Nokia Lumia 730 demonstreaza ca m-am inselat. La modul general, selfie-ul a existat din totdeauna, desi nu cu acest nume. in ultimii ani insa respectivul termen, pe langa faptul ca a fost introdus in dictionarul Cambridge de limba engleza, a fost si abuzat in foarte multe situatii. De aceasta data este vorba de un nou record mondial construit in jurul selfie-ului. Dupa [].

CUTREMUR. A fost cel mai mare seism de anul acesta

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter s-a produs, sambata seara, la ora 21. 14, in zona Vrancea, la adancimea de 40 de kilometri, seismul fiind resimtit si la Bucuresti, anunta Mediafax.

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre militarii morti in tragedia aviatica de la Sibiu: Cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi a fost mai ceva ca un parinte

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit in accidentul aviatic din judetul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune ca oricine din comuna Taga judetul Cluj) e intrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era casatorit si a lasat in urma doi baieti. Cel mai mare este in clasa a VI-a, iar cel mic, in a II-a.

Noua lucruri pe care nu le stiai pana saptamana trecuta. La ce ajuta hip-hop-ul, partea neplacuta a sarutului si unde e cel mai mare panou publicitar din lume

Lista celor mai interesante lucruri neprezentate publicului pana de curand este adusa in atentia cititorilor, de BBC News, si in aceasta saptamana.

REVISTA PRESEI: Romania intra in ninsoare fara buget si cu un gol de 15 miliarde de lei

Adevarul vorbeste despre cum au simtit romanii cel mai puternic cutremur din ultimul deceniu. Ziarul Financiar scrie ca Romania intra in ninsoare fara buget, cu un gol de 15 miliarde de lei si cu un guvern care isi cauta increderea in viitor. Evenimentul Zilei arata de ce Klaus Iohannis a castigat alegerile. Capital scrie ca economia si votul merg mana in mana. Gandul prezinta filmul nevazut al zilei in care diaspora a fost oprita sa voteze. Hotnews arata cum au adus opt judete din sudul Romaniei mai multe voturi pe liste suplimentare decat jumatate din Diaspora. Wall-street pulica o discutie cu managerul care stabileste strategia Orange. Iar Sport. ro scrie ca Piturca a facut un accident de masina in Arabia Saudita.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 24.11.2014

FINANCIAL TIMES * Importurile americane de titei OPEC, la nivelul minim al ultimilor 30 de ani Importurile americane de titei din statele OPEC se afla la nivelul minim al ultimilor 30 de ani, ceea ce evidentiaza impactul revolutiei gazelor de sist asupra comertului global de profil. in august, cota OPEC in importurile americane de petrol a scazut la 40%, adica 2,9 milioane de barili pe zi - cel mai redus nivel din mai 1985, conform unei analize facute de Financial Times datelor Departamentului Energiei din SUA.

Bugetul Senatului pentru 2015 - cu 5,45% mai mare decat cel din acest an, rectificat

Plenul Senatului a adoptat, luni, un buget de 109,4 milioane lei pentru aceasta Camera a Parlamentului, pentru anul 2015, mai mare cu 5,45% comparativ cu cel din acest an, rectificat, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )