Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai puternic telescop din Canada a detectat un semnal misterios din spatiu

Antena3 Antena3,
Cel mai puternic telescop din Canada a detectat un semnal misterios din spatiu

Un semnal misterios venit din spatiu a fost receptionat de curand de telescopul CHIME din Canada. Semnalul, cunoscut ca Fast Radio Burst FRB), a durat doar cateva milisecunde, potrivit Daily Mail, dar este. continuă pe Antena3

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele noua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6206 lei/euro, in scadere cu 0,02% fata de nivelul atins joi, cel mai slab nivel din noiembrie 2017 pana in.

FAO: Preturile mondiale ale alimentelor, in cel mai mare declin din ultimele sapte luni

Preturile alimentelor au inregistrat la nivel mondial, in iulie, un recul de 3,7%, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin din decembrie pana in prezent, ca urmare a scaderii cotatiilor la toate tipurile de culturi, a anuntat ieri Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), transmite Reuters.

Loto: S-a cstigat cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, de peste 4,45 milioane euro

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, in valoare de peste 4,45 de milioane de euro, a fost castigat joi cu un bilet de numai 7,3 lei, informeaza Loteria Romana.

COLOSAL! S-a castigat cel mai MARE PREMIU din istoria Loteriei Romane: Cine e fericitul norocos

Cel mai mare premiu din istoria jocului Joker, peste 4,45 milioane de euro a fost castigat joi seara. Fericitul norocos a jucat un bilet de doar 7,3 lei la la agentia 34-003 din Alexandria din judetul.

Cel mai dezinvolt primar din Romania: Record de poze TEMBELE pe Facebook. Ce partid se MANDRESTE cu el? (FOTO DEVASTATOARE)

Un primar PNL bate orice record la postari pe Facebook. Fie ca este in concediu sau la carma comunei Darova, din judetul Timis, liberalul Sorin Tilihoi are grija sa-si informeze consatenii despre.

Pesta porcina africana, n 5 ntrebari si raspunsuri. Boala nu afecteaza oamenii, neexistnd nici cel mai mic risc de mbolnavire

Pesta porcina africana nu afecteaza oamenii, neexistand nici cel mai mic risc de imbolnavire. Pentru oameni, acest virus are, insa, impact la nivel economic si social, arata un comunicat publicat vineri de oficialii ANSVSA. in acest moment opt judete sunt afectate, cel mai puternic fiind afectat judetul Tulcea, a spus ministrul Agriculturii, Petre Daea, intr-o interventie telefonica la un post tv. Acesta a adaugat ca se intervine in zonele afectate si ca fermierii vor fi despagubiti de catre stat.

ING Bank: Asteptarile de crestere economica au scazut la cel mai jos nivel din ultimii 4 ani

In ciuda unei reveniri a moralului consumatorilor, increderea in sectorul serviciilor a inregistrat cel mai redus nivel al ultimilor trei ani si a tras asteptarile generale la cel mai scazut nivel din septembrie 2014, arata o analiza publicata de ING Bank Romania, citata de Mediafax.

Muntele Olimp: Google celebreaza printr-un Doodle prima ascensiune a celui mai nalt munte din Grecia

Cel mai inalt munte din Grecia, Olimp, este celebrat astazi de Google printr-un Doodle pentru a marca data de 2 august, cand a avut loc, in 1913, prima ascensiune oficiala a Muntelui Olimp, potrivit Mediafax.

Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Muntele Olimp. Google sarbatoreste unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )