Libnet.ro
UNICEF

27 Apr.

Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Antena3 Antena3,
Muntele Olimp. Google celebreaza unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?. continuă pe Antena3

Muntele Olimp. Google sarbatoreste unul dintre cei mai cunoscuti munti din Europa

Muntele Olimp este sarbatorit de Google cu un doodle special, care infatiseaza muntele vegheat de zeitati ale mitologiei grecesti. Muntele Olimp este cel mai inalt munte din Grecia si este situat la grani?.

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie: Am omorat multi oameni, nu 4-5-6

Unul dintre cei mai mari criminali din istorie tocmai ce a iesit din puscarie. Barbatul are 100 de ani si este fost lider al mafiei italiene. Sonny Franzese face parte din celebra familie Colombo si a fost renumi.

Tu il recunosti? Te uiti la el si nu iti vine sa crezi! Cum arata acum unul dintre cei mai...(FOTO)

Te uiti la el si nu il recunosti. Este unul dintre cei mai celebri oameni de pe planeta. Russell Crowe 54 de ani) continua sa socheze cu schimbarile de look. Pentru ultimele roluri acesta a fost nevoit s.

Lovitura DEVASTATOARE pentru unul dintre cei mai indragiti actori: Sufera de o boala teribila! Anuntul facut in urma cu putin timp a ZGUDUIT planeta... (FOTO)

Unul dintre protagonistii popularului serial de televiziune M*A*S*H*, actorul american Alan Alda, a dezvaluit luni dimineata ca sufera de maladia Parkinson, informeaza CNN, citat de Agerpres. Starul american.

Muntele Olimp: Google celebreaza printr-un Doodle prima ascensiune a celui mai nalt munte din Grecia

Cel mai inalt munte din Grecia, Olimp, este celebrat astazi de Google printr-un Doodle pentru a marca data de 2 august, cand a avut loc, in 1913, prima ascensiune oficiala a Muntelui Olimp, potrivit Mediafax.

Unul dintre cele mai spectaculoase poduri din lume a fost inaugurat. Unde se afla VIDEO

Cea mai spectaculoasa atractie turistica a fost inaugurata, recent, in Vietnam. Este vorba de un pod lung de 150 de metri care trece printre degetele unei palme gigantice din piatra.

Ce cauta Muntele Olimp pe prima pagina din Google

Muntele Olimp a ajuns pe Google, pe prima pagina, printr-un doodle special. Dar de ce a ales compania locul zeilor din mitologia grecilor? Conform mitologiei antice grecesti, Muntele Olimp este casa zeilor. Ar trebui sa incerce muritorii sa urce atat de sus?, asa incepe Google descrierea acestui doodle. Ideea de-a pune Muntele Olimp pe prima [].

Universitatea Craiova isi pastreaza unul dintre cei mai vechi parteneri

Clubul de fotbal si compania Alexandrion Group au parafat un parteneriat de cursa lunga inca din sezonul competitional 2015-2016.

Primele joburi ale unora dintre cei mai influenti oameni de pe planeta. E incredibil ce au facut pentru bani in adolescenta Donald Trump sau Obama

O cariera impresionanta si de succes nu se consolideaza peste noapte. Multi oameni pe care ii vedem la televizor si ii admiram e posibil sa fi lucrat in tinerete intr-un fastfood sau intr-o cofetarie, aceste job-uri.

Ivanka Trump: Despartirea familiilor de imigranti, unul dintre cele mai rele momente de la inceputul presedintiei

Fiica presedintelui american, Ivanka Trump, s-a distantat in mod clar joi de tatal sau, catalogand despartirea familiilor de imigranti care au intrat clandestin in Statele Unite drept unul dintre cele mai rele momente pe care le-a trait de la inceputul presedintiei lui Donald Trump, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 27 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )