Libnet.ro
UNICEF

15:31

Hrana Uriasilor, cel mai mare covrig rotund din lume, realizat la Festivalul Sighisoara Medievala

B1 B1,
Hrana Uriasilor, cel mai mare covrig rotund din lume, realizat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume, denumit Hrana Uriasilor, a fost gatit in cadrul celei de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, avand un diametru de 20 de metri si o suprafata desfasurata. continuă pe B1

Cel mai mare covrig rotund din lume, preparat la Festivalul Sighisoara Medievala

Cel mai mare covrig rotund din lume realizat intr-un festival medieval, denumit Hrana Uriasilor, a fost preparat duminica, la cea de-a XXIII-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala, scrie Agerpres. Covrigul.

Cel mai mare steag cavaleresc din lume, desfasurat pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara in cadrul Festivalului Medieval

Cel mai mare steag cavaleresc din lume a fost arborat, vineri seara, pe Turnul cu Ceas de la Sighisoara, in cadrul celei de-a XXIII-a editii a Festivalului Sighisoara Medievala, relateaza Agerpres. Cea mai.

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

Mihai Mafteianu, Cronian Group: Fiscalitatea, cel mai mare pericol pentru IT. Sunt investitori care prefera Ucraina sau Belarus

Mediul fiscal instabil este cel mai mare pericol pentru industria IT romaneasca, unii investitori preferand Ucraina sau Belarus in locul Romaniei, a declarat Mihai Mafteianu, directorul general al Cronian Group, grup de companii specializat in.

Cel mai mare producator de energie termica din Romania, in mijlocul unui scandal. Cum se apara ELCEN

ELCEN acuza RADET de difuzarea unor informatii deformate cu privire la activitatea desfasurata de Electrocentrale Bucuresti. Astfel, compania a precizat ca datoriile totale ale RADET Bucuresti catre ELCEN, la sfarsitul lunii iunie, erau in valoare de 3,587 miliarde lei.

incepe Untold - cel mai mare festival de muzica din Romania. Emil Boc: Voi fi cel mai injurat cetatean al Clujului

000 de persoane vor trebui sa ajunga in fiecare dintre cele patru zile ale festivalului Untold in zona Cluj Arena, in conditiile in care trei artere importante din zona centrala sunt in santier. 150 de artisti printre care Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Dimitri VegasLike Mike vor concerta la Cluj de joi pana duminica.

Cea mai mare ceremonie satanista din istorie, izvor de controverse: Noi nu il veneram pe Satana, ci promovam compasiunea

Conservatorii religiosi sunt vinovati de deturnarea celei mai mari ceremonii sataniste din istorie. Oamenii au protestat violent impotriva statuii bronz care infatiseaza o creatura cu cap de tap, marca a grupului templierii satanisti, care, in ciuda denumirii lor, declara ca nu il slavesc pe Diavol.

China construieste cel mai mare radiotelescop din lume. FAST va depasi indiametru celebra antena de la Arecibo, din Puerto Rico

Tehnicienii chinezi au demarat, joi, 23 iulie, lucrarile de asamblare a celuimai mare radiotelescop din lume, a carui antena are o suprafata egala cu ceaa 30 de terenuri de fotbal. Impresionantul instrument astronomic va ficonstruit in muntii din provincia Guizhou, in sud-vestul Chinei.

Fanii critica Liberty Parade 2015, cel mai mare eveniment house al Romaniei: Unde este atmosfera de altadata?

Editia din acest an a Liberty Parade, evenimentul house organizat sambata, 25 iulie, de Radio 21 pe plaja Venus-Saturn, a dezamagit fanii prin lipsa invitatilor speciali si implicit a spectatorilor. Audienta estimata anul trecut la 70. 000 spectatori a fost probabil la jumatate, in acest an.

Cel mai aglomerat weekend la mare din aceasta vara. 67.000 de autoturisme au circulat pe Autostrada Soarelui in ultimele doua zile

Turistii care si-au petrecut acest sfarsit de saptamana la mare se intorc acasa, astfel ca traficul va fi aglomerat pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta. Specialistii precizeaza ca acest weekend a fost cel mai aglomerat din aceasta vara, aproximativ 67. 000 de autovehicule s-au inregistrat pe Autostrada Soarelui.

ştiri de la B1

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )