Libnet.ro
UNICEF

15:15

ANAF va lua lectii de la cel mai temut fisc din lume

Antena3 Antena3,
ANAF va lua lectii de la cel mai temut fisc din lume

Fiscul roman va primi sfaturi din partea IRS-ului american, dar si din partea Fondului Monetar International, a anuntat ministrul de finante Anca Dragu. Anul acesta vom avea, pentru ANAF, cateva misiuni de. continuă pe Antena3

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete.

Cel mai rar pasaport din lume este emis de Ordinul Suveran de Malta. Doar trei astfel de documente pot exista simultan

Cel mai rar intalnit pasaport din lume este cel emis de Ordinul Suveran de Malta si numai trei documente emise de aceasta autoritate pot exista concomitent, relateaza The Independent.

Yuanul, la cel mai ridicat curs de schimb din 2016

Cursul mediu de schimb al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar vineri - cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters, conform Agerpres.

Tavolara, insula caprelor salbatice: cum rezista vicisitudinilor cel mai mic regat din lume

Cu o istorie fascinanta, cel mai mic regat din lume este locuit in prezent doar in regim part-time, familia regala fiind singura care traieste pe insula Tavolara.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

FDI Audas Piscator, cel mai performant fond

Fondul FDI Audas Piscator a inregistrat o crestere de 3,48%, raportata la moneda europeana, fiind cel mai profitabil fond de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 4-11 martie.

Cel mai bun smartphone dual SIM: top 10 telefoane

Cel mai bun smartphone dual SIM: care telefon ar merita aceste titlu, dupa parerea ta? Samsung Galaxy Note 5? LG G4? Mai jos, itiprezentam principalii 10 candidati la acest titlu. Telefoanele care accepta doua cartele SIM sunt preferate de utilizatori din diverse motive, insa cel mai des, acestia le aleg pentru a evita sa aiba [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )