Libnet.ro
UNICEF

22:00

LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LA CEL MAI REDUS NIVEL DIN ULTIMII PATRU ANI Exxon Mobil isi reduce cheltuielile cu 30%, in contextul pandemiei

Grupul petrolier american Exxon Mobil, prezent si in Romania, isi reduce cu 30% cheltuielile de investitii, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, si amana proiecte majore, deoarece pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat cererea de energie, iar pretul titeiului a scazut semnificativ, transmit agentiile straine, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Mesaj pentru romani din orasul cu cel mai bun nivel de trai din lume: inchideti viata publica si sperati totul ca va fi bine

Orasul este gol, somajul a crescut, economia fiind bazata in mare parte pe turism, medicii se plang de lipsa materialelor sanitare de protectie, iar la cumparaturile facute in supermarket e obligatoriu sa poti masca. Sunt cateva dintre reperele vietii in Viena, orasul care s-a clasat pentru a zecea oara consecutiv in fruntea topului oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume.

Marturia unui roman care munceste la cel mai mare spital din Milano: Ma plimb ca prin satul meu natal

Alin Stanescu 41 de ani), din comuna Pestisani, judetul Gorj, lucreaza ca bucatar la cel mai mare spital din Milano, San Paolo.

Mesajul lui Nelu Tataru de Ziua Mondiala a Sanatatii: Cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada. impreuna vom trece peste aceasta provocare

Este cel mai dificil 7 aprilie din ultima perioada, dar am convigerea ca impreuna vom trece si peste aceasta provocare. Personalul din sistem a stiut sa se mobilizeze si sa isi adune fortele atunci cand a fost nevoie, este mesajul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, de Ziua Mondiala a Sanatatii.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, la cel mai mic nivel din ultimele doua saptamani

Numarul deceselor din cauza coronavirusului inregistrate oficial in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 525, cel mai scazut bilant zilnic de mai bine de doua saptamani, a anuntat duminica Agentia italiana pentru Protectie Civila, citata de AFP.

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume pentru al treilea an la rand: ce avere are proprietarul Amazon

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos 56 de ani), este cel mai bogat om din lume pentru al treilea an la rand, depasindu-l din nou pe co-fondatorul Microsoft, Bill Gates 64 de ani), potrivit clasamentului intocmit de revista Forbes.

Italia a inregistrat 604 decese in 24 de ore, dar numarul cazurilor noi este cel mai scazut in 25 de zile

Numarul de morti de COVID-19 a crescut marti in Italia cu 604, dar cel al cazurilor noi a inregistrat cea mai redusa crestere din 13 martie, potrivit Agerpres.

Cel mai mare avion cargo din lume a adus la Bucuresti materiale sanitare pentru COVID-19 din China FOTO VIDEO

Un imens avion Antonov 124-100, unul din cele mai mare aeronave din lume, detinut de compania ucraineana de cargo Antonov Airlines a aterizat marti dimineata pe Aeroportul Otopeni, aducand echipamente medicale din China achizitionate de Unifarm. Conform unor surse, pe parcursul acestei luni, inca 12 avioane de tip cargo vor aduce in Romania echipamente medicale. AN-124 mai vine in Romania peste o saptamana.

Canal 33 Romania a intrat in Cartea Recordurilor cu Cel mai lung talk-show din lume

Canal 33 Romania, prin Alexandru Raducanu, in calitate de moderator, dar si echipa postului TV, a intrat in Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru Cel mai lung talk-show din lume - 72 de ore si 18 minute de emisie neintrerupta.

CORONAVIRUS |Spania: 637 de decese in 24 de ore, cel mai mic numar raportat de la sfarsitul lunii martie

Potrivit celor mai recente date din Spania, numarul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 135. S-au inregistrat 637 de decese cu coronavirus in 24 de ore, cel mai mic numar de decese raportate intr-.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )