Libnet.ro
UNICEF

08:15

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, la cel mai mic nivel din ultimele doua saptamani

Hotnews Hotnews,
 Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor, la cel mai mic nivel din ultimele doua saptamani

Numarul deceselor din cauza coronavirusului inregistrate oficial in ultimele 24 de ore in Italia a fost de 525, cel mai scazut bilant zilnic de mai bine de doua saptamani, a anuntat duminica Agentia italiana pentru Protectie Civila, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Italia, cel mai mic numar de decese din ultimele noua zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Coronavirus Italia: Bilantul zilnic al deceselor si cazurilor noi se mentine constant 766 de morti in ultimele 24 de ore

Numarul persoanelor care au murit in Italia din cauza coronavirusului a ajuns vineri la 14. 681, cu 760 de noi decese inregistrate in ultimele 24 de ore, potrivit datelor difuzate de Agentia italiana pentru Protectie Civila. Numarul infectarilor a ajuns la aproape 120.

Cel mai mic numar de decese in Italia din ultimele 3 saptamani. Decizia luata dupa ce oamenii au iesit in numar mare pe strazi

Italia a inregistrat in ultimele 24 de ore 525 de decese, acesta fiind cel mai scazut numar zilnic raportat in ultimele trei saptamani.

Coronavirus in Italia: cel mai mic numar de decese inregistrat in ultimele 9 zile

Italia a raportat sambata seara 681 de decese inregistrate in decurs de 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar inregistrat in ultimele noua zile.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Spania: cel mai mic numar de decese in ultimele zece zile

Autoritatile spaniole au anuntat ca 674 de decese au fost inregistrate in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic numar raportat in decurs de zece zile.

Spania, tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus, depasit si Italia si China.

766 de noi decese provocate de coronavirus in Italia. Bilantul ajunge la 14.681

Au fost inregistrate 766 de noi decese in Italia, bilantul total al mortilor de coronavirus ajungand la 14.

CORONAVIRUS |Spania a inregistrat cel mai mic numar de decese din ultimele 9 zile: 674

Spania a raportat, duminica, 674 de decese survenite intr-o singura zi, cu 135 mai putine fata de cele declarate sambata. Acesta este cel mai mic numar de victime din ultimele noua zile si, de asemenea,.

ANALIZA IN CONTEXTUL EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS Comertul cu amanuntul a crescut, in februarie, in cel mai rapid ritm din ultimii doi ani si jumatate

Ritmul anual al vanzarilor din comertul cu amanuntul a accelerat de la 11,2% in ianuarie la 13,8% in februarie, cel mai ridicat din septembrie 2017, in contextul in care populatia si-a creat stocuri din cauza coronavirusului, arata un raport al Bancii Transilvania, publicat vineri, care citeaza datele INS.

Spania devine tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus

Spania a devenit vineri tara europeana cu cel mai mare numar de cazuri de coronavirus - 117. Numarul deceselor a ajuns la 10. 935, dupa ce alte 933 de decese au fost anuntate in ultimele 24 de ore. Peste 6. 400 dintre cei infectati cu coronavirus se afla in spital in stare grava sau critica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )