Libnet.ro
UNICEF

01:05

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tanara ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi. continuă pe Wall-Street Ro

Video chat-ul, fara perdele: Reportaj la cel mai mare studio din Romania, alaturi de cel mai faimos model

Cine considera ca este simplu si se fac bani usor, o invit sa vina sa stea trei ore in locul meu. Va realiza cat de mult greseste. Tarana ce isi spune, online, Devious Angel, vorbeste relaxat si nu se fereste sa povesteasca cum arata o zi.

Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO]

Printr-o miscare un pic ciudata a celor de la Microsoft, noul Halo: Spartan Strike s-a lansat zilele trecute doar pe iPhone, iPad, Windows Phone 8 si Windows 8. Daca ati avut din totdeauna o fascinatie pentru seria de jocuri Halo, e foarte probabil ca aceasta veste sa va entuziasmeze, mai ales daca sunteti posesorii de [] Cel mai nou joc Halo merge doar pe iPhone, iPad si Windows [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai rapid tren din lume: 590 de kilometri pe ora, viteza atinsa de un tren Maglev din Japonia

Cel mai rapid tren din lume care functioneaza cu ajutorul levitatiei magnetice - Maglev - si apartine companiei Central Japan Railway. Trenul Maglev a obtinut titlul de cel mai rapid tren din lume dupa ce a atins viteza de 590 de kilometri pe ora, doborand astfel recordul anterior de 581 de kilometri pe ora, stabilit in 2003.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti implinirea varstei de 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti, in familie, implinirea varstei de 89 de ani, scrie dw. deMilitarii din batalionul regal de cavalerie.

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

Romania, al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE, de 1,5% din PIB

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai VARSTNIC monarh in viata de pe glob, implineste 89 de ani

Regina Elisabeta a II-a, cel mai varstnic monarh in viata de pe glob, implineste, astazi, 89 de ani. Potrivit traditiei britanice, aniversarea suveranei este sarbatorita, oficial, in luna iunie, oricare ar.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )