Libnet.ro
UNICEF

19:16

Cel mai scump beneficiu pentru un angajat? Valoare de 24.000 de lei!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cel mai scump beneficiu pentru un angajat? Valoare de 24.000 de lei!

Tichetele de masa, cadourile cardurile si tichetele cadou), decontarea transportului catre/de la serviciu), turismul intern tichetele de vacanta) si pensiile private pilonul 3) sunt principalele beneficii extrasalariale pentru care angajatii. continuă pe Wall-Street Ro

S-a vandut cel mai scump apartament din istoria Statelor Unite. Pretul este fabulos

Un apartament din Manhattan, SUA, s-a vandut cu fabuloasa suma de 238 milioane de dolari. Aceasta este cea mai scumpa casa vanduta vreodata in Statele Unite si a fost cumparata de miliardarul Ken Griffin,.

Cel mai bogat african a retras zece milioane de dolari de la banca pentru a se uita la bani: I-am dus acasa, in camera mea, si...

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii.

Cel mai bogat african spune ca a retras 10 milioane de dolari de la banca pentru a se uita la bani

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii respectivi si a intelege ca intr-adevar este bogat si nu are doar niste numere pe hartie, relateaza AFP.

Cel mai bogat african spune ca a retras candva 10 milioane de dolari pentru a se uita la bani si a intelege ca nu are doar niste numere pe hartie

Miliardarul nigerian Aliko Dangote, cel mai bogat african, a declarat la un forum organizat in Coasta de Fildes, sambata, ca a retras candva 10 milioane de dolari de la banca doar pentru a se uita la banii respectivi si a intelege ca intr-adevar este bogat si nu are doar niste numere pe hartie, relateaza AFP.

Liviu Dragnea, catre Petre Daea: Pentru mine, dumneata esti cel mai bun ministru din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a marturisit ministrului Agriculturii, Petre Daea, intr-o vizita facuta la Calarasi, la inaungurarea sistemul de irigatii, ca il considera cel mai bun ministru din.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 MARTIE - 3 APRILIE Salt de 23,05% pentru Bitcoin

Moneda digitala Bitcoin a marcat o crestere de 23,05%, in intervalul 27 martie - 3 aprilie, depasind pragul de 5. 000 de dolari, intr-o miscare neasteptata de apreciere care a adus cotatia BTC la cel mai ridicat nivel din luna noiembrie 2018 incoace, potrivit datelor furnizate de investing. com, care replica preturile exchange-ului Bitfinex.

VIGOROUS WARRIOR 19: Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria NATO, are loc la Bucuresti

Cel mai mare exercitiu medical multinational din istoria Aliantei Nord-Atlantice, Vigorous Warrior 19, are loc in aceasta saptamana, la Bucuresti, Cincu si Constanta, fiind co-organizat de Centrul de Excelenta al NATO pentru Medicina Militara, Statul Major al Apararii si Directia Medicala a Ministerului Apararii Nationale.

Samsung Electronics se asteapta la cel mai scazut profit trimestrial

Gigantul sud-coreean Samsung Electronics se indreapta spre cel mai scazut profit trimestrial din ultimii trei ani, din cauza cresterii concurentei pe piata telefoanelor mobile, a scaderii preturilor cipurilor si a incetinirii cererii pentru ecranele dispozitivelor.

GERMANIA: Exporturile au inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni

Exporturile Germaniei au inregistrat in februarie cel mai semnificativ declin din ultimele 12 luni, cel mai recent indiciu ca tara este afectata de tensiunile comerciale globale si de incertitudinile legate de Brexit, transmit Deutsche Welle si Reuters.

Dialog SPECIAL intre actorii din Game of Thrones: Detalii incendiare despre cel mai asteptat final de serial din istorie (VIDEO)

Kit Harrington, actorul care-l interpreteaza pe Jon Snow in Urzeala Tronurilor, a fost la emisiunea Sathurday Night Live, acolo unde a vorbit despre ultimul sezon din cel mai descarcat serial din istorie,.

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )