Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti. continuă pe Adevărul

DEZASTRU in Brazilia: Cea mai mare SECETA din ultimii 106 ani

Partea de nord-est a Braziliei se confrunta cu cea mai grava seceta din anul 1910, care s-a intins de cinci ani incoace. in mod normal, regiunile de coasa ramase zone umede pentru mai mult.

LEUL, cel mai slab din ultimii TREI ANI. EURO explodeaza, DOLARUL atinge un nou RECORD ISTORIC (VIDEO)

BNR a afisat vineri un curs de 4,5363 lei/euro, nivel maxim inregistrat din 10 ianuarie 2014 pana in prezent. Dosarul s-a apreciat pana la 4,3504 lei si a atins un nou nivel maxim istoric.

Craciun linistit. Sarbatori, in siguranta: cele mai putine furturi din ultimii 5 ani

De sarbatoarea Nasterii Domnului, politistii din Calarasi s-au aflat la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice. La nivelul judeteului Calarasi s-au inregistrat cele mai putine infractiuni de furt din ultimii 5 ani.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters.

Cum arata cel mai mare mall din lume: in Dubai faci shopping cu TAXIUL, in Emirate te dai pe PARTIE (FOTO)

In Dubai sunt peste 90 de centre comerciale, unele atat de mari incat au aparut taxiurile care sa te duca de la un magazin la altul. Tot acolo incepe chiar in a doua zi de Craciun.

Noua metodologie de evaluare a scolilor doctorale. La control, vor fi vizate doctoratele din ultimii 5 ani si demersurile antiplagiat

Prevenirea plagiatelor, articolele publicate de studentii-doctoranzi in reviste relevante, rezultatele cercetarii stiintifice si calitatea tezelor de doctorat sustinute in utiimii 5 ani sunt noile criterii de autorizare, acreditare si evaluare a scolilor doctorale.

Italia, Grecia si Turcia sunt tarile cu cele mai mari cutremure din Europa in ultimii 100 de ani

Romania este una dintre tarile active seismic ale Europei, dar nu cea in care s-au petrecut de-a lungul istoriei cele mai mari miscari de pamant. Italia, Grecia si Turcia sunt tarile in care au avut loc cele mai mari cutremure din Europa din ultimii 100 de ani, relateaza Digi24.

AFP: Principalele accidente de avioane de tip Tupolev 154 din ultimii 15 ani

Avioane de tip Tupolev-154, modelul avionului militar rus care s-a prabusit duminica in Marea Neagra cu 92 de persoane la bord, au fost implicate in numeroase accidente de cand a fost creat acest tip de aeronava, la sfarsitul anilor 60, relateaza AFP, care prezinta accidente anterioare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )