Libnet.ro
UNICEF

09:15

Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Amazon: Sarbatorile din 2016, cel mai bun sezon din istoria companiei

Amazon. com a livrat peste 1 miliard de produse la nivel mondial in actualul sezon de sarbatori, pe care l-a numit cel mai bun din istoria companiei, relateaza Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

DTZ Echinox: 2016 a fost cel mai bun an al pietei imobiliare romanesti de dupa 2008

Dezvoltatorii imobiliari au livrat in acest an spatii de comerciale, logistice si de birouri care totalizeaza o suprafata de 956. 000 de metri patrati, in crestere cu 88% fata de 2015, marcand astfel cel mai bun an al pietei imobiliare locale din 2008.

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun sportiv european al anului 2016

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, care a castigat in 2016 Liga Campionilor, Supercupa Europei si Cupa Mondiala a Cluburilor cu Real Madrid, precum si Campionatul . cu nationala Portugaliei, a fost ales cel mai bun sportiv european al anului 2016.

IFFHS: Mark Clattenburg, cel mai bun arbitru din 2016 - Ovidiu Hategan, locul 16

Mark Clattenburg a fost, conform Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS), cel mai bun arbitru al anului 2016. Englezul a adunat 141 de puncte. Romania are si ea un reprezentant in partea superioara a ierarhiei: Ovidiu Hategan s-a clasat pe pozitia a 16-a.

Manuel Neuer a fost ales cel mai bun portar din lume, pentru al patrulea an consecutiv

Fotbalistul Manuel Neuer, portarul echipei Bayern Munchen si al nationalei Germaniei, a fost desemnat cel mai bun portar din lume in anul 2016.

Atacantul vedeta al echipei de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat cel mai bun jucator al anului

Superstarul fotbalului portughez, Cristiano Ronaldo, a castigat un nou trofeu in acest an, cu ocazia celei de-a 7-a editii a Globe Soccer Awards, desfasurata marti la Dubai.

Cel mai nou vaccin impotriva Ebola are o eficienta neasteptata

Un nou vaccin impotriva Ebola a fost testat cu succes in Guineea si in Sierra Leone, fiind extrem de eficient in lupta impotriva virusului mortal. Testele efectuate cu vaccinul rVSV-ZEBOV au fost monitorizate, iar rezultatele au fost publicate in cadrul unui studiu, in publicatia Lancet. Conform cercetatorilor ce au lucrat la acest studiu, subiectii din [].

Cele mai importante descoperiri stiintifice din 2016

Se zvoneste ca 2016 ar fi, daca nu cel mai rau an din istorie, clar pe o pozitie fruntasa din punctul acesta de vedere. Totusi, sa privim si partea plina a paharului: la fel ca 2015, a fost un an bun pentru cinematografie si stiinta. Criza refugiatilor, evenimentele din Siria, Irak, tentativa esuata de lovitura [].

Cel mai scump euro din ultimii trei ani. Cursul de schimb a urcat la 4,5409 lei/euro. Dolarul atinge un maxim istoric

Cursul de schimb a urcat miercuri la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani, euro fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la 4,5409 lei, in crestere cu 0,46 bani fata de cotatia de marti.

Haos in mai multe centre comerciale din Statele Unite: Mai multe persoane au fost arestate in urma unor incaierari violente in mall-uri din 15 orase (VIDEO)

Violente fara precedent in centrele comerciale din Statele Unite. Mai multe persoane au fost arestate dupa ce s-au incaierat in mall-uri din 15 orase americane. Zeci de oameni au fost raniti.

De Craciun fii mai bun, fii mai aproape de adevar

Stiu, stiu ca suntem in continua schimbare. Craciun Fericit a devenit Merry Christmas si, mai nou, Merry Xmas! Si mai stiu ca perioada asta cu sarbatorile de iarna Craciun si Anul Nou s-a transformat intr-o mare imbulzealasi intr-o cheltuiala permanenta, iar ideea de bucurie sub bradul de Craciun si e mai degraba o poveste.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )