Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai scump pod din istoria Romaniei incepe sa fie construit: Buldozerele vor fi pe teren in decembrie

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump pod din istoria Romaniei incepe sa fie construit: Buldozerele vor fi pe teren in decembrie

Podul peste Dunare de la Braila, care va lega Moldova si Muntenia de Dobrogea in special de Tulcea si de Delta), va costa circa 500 de milioane de euro si va fi gata in trei ani. Contractul de proiectare si executie a podului a fost atribuit in urma cu un an asocierii dintre firmele Astaldi SpA Italia) si IHI Infrastructure Systems Co. Ltd Japonia). continuă pe Adevărul

CURS VALUTAR. Euro a scazut spre 4,65 lei, la cel mai slab nivel din ultimele doua luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat joi un curs de referinta de 4,6553 lei/euro, in scadere cu 0,20% fata de nivelul atins miercuri, cel mai mic prag din septembrie pana in.

Cotatia bitcoin atinge cel mai scazut nivel din acest an: Pretul criptomonedei a scazut cu 25% ntr-o saptamna

Cotatia bitcoin a scazut marti pana la cel mai slab nivel din acest an si a ajuns la 4. 300 de dolari. Pretul celei mai populare criptomonede a coborat cu 25% in decurs de o saptamana.

Antreprenorii romni au reusit cel mai mare progres din UE, desi mor multe firme romnesti (raport)

Romanii au progresat cel mai mult din Uniunea Europeana la activitatea antreprenoriala, desi in Romania se inchid multe firme mici si mijlocii IMM), releva Raportul anual asupra IMM-urilor europene 2017/2018, prezentat, miercuri, la Graz, de Comisia Europeana si Presedintia austriaca a Consiliului UE.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

Cel mai intim amanunt din viata lui Stefan Banica Jr. a fost facut public: poza asta chiar spune totul!

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, vrea sa ii calce pe urme tatalui sau. Aceasta a debutat, la varsta de 16 ani, pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. Fiul artistului a primit un rol in piesa.

Cel mai nou cuplu din Romania! Proaspat divortata, vedeta s-a cuplat cu el. Primele imagini

A divortat, a suferit si mult timp a cautat barbatul care putea sa o faca pe deplin fericita! Acum, vedeta a renascut din propria cenusa si acum soarele a rasarit si pe strada ei. Citeste continuarea.

Faze tari: Cele mai vrstnice gemene din lume au mplinit 102 ani; Un tnar si-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute dupa ce l obtinuse; Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc n Elvetia

Un om al strazii a pacalit intreaga planeta! A devenit celebru dupa ce i-a oferit unei tinere ultimii sai bani, dar totul a fost de fapt o mare teapa. Un om al strazii a reusit sa. Familia asta nu cumpara nimic. Traiesc numai din ce produc! Caleb si Amy Rae din SUA cultiva legume si fructe, cresc animale si chiar au.

Ianis Hagi scrie istorie: Fiul Regelui poate spulbera recordul celui mai scump transfer din fotbalul romanesc

La o saptamana dupa ce a debutat in nationala mare, Ianis Hagi 20 de ani) a fost evaluat la o suma care depaseste de trei ori transferul lui Gheorghe Hagi la Real Madrid in 1990.

CE 2018 Handbal (f) - Ambros Martin - Important e sa intram n ritm si sa jucam la cel mai bun nivel la Trofeul Carpati

Ambros Martin, selectionerul echipei feminine de handbal a Romaniei, a opinat ca editia a 50-a a Trofeului Carpati, care va avea loc in Sala Polivalenta din Capitala pe 23 si 24 noiembrie, este cel mai bun prilej pentru tricolore de a intra in ritm inaintea turneului final al Campionatului European 2018 din Franta, unde au ca obiectiv o clasare intre primele 6 locuri.

Selectionata chilipirurilor! Cele mai tari lovituri financiare din istoria fotbalului

Profitand de Black Friday, ziaristii de la Mundo Deportivo au alcatuit echipa celor mai profitabile transferuri din fotbalul international. Pe lista celor 11 jucatori de top cumparati la preturi derizorii se gasesc nume ca Roberto Carlos, Eric Cantona si Bebeto.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )