Libnet.ro
UNICEF

16:45

Faze tari: Cele mai vrstnice gemene din lume au mplinit 102 ani; Un tnar si-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute dupa ce l obtinuse; Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc n Elvetia

Hotnews Hotnews,
 Faze tari: Cele mai vrstnice gemene din lume au mplinit 102 ani; Un tnar si-a pierdut permisul de conducere la doar 49 de minute dupa ce l obtinuse; Cel mai ciudat referendum din lume va avea loc n Elvetia

Un om al strazii a pacalit intreaga planeta! A devenit celebru dupa ce i-a oferit unei tinere ultimii sai bani, dar totul a fost de fapt o mare teapa. Un om al strazii a reusit sa. Familia asta nu cumpara nimic. Traiesc numai din ce produc! Caleb si Amy Rae din SUA cultiva legume si fructe, cresc animale si chiar au. continuă pe Hotnews

Planuieste cea mai mare orgie din lume si recunoaste ca a renuntat sa-si mai numere partenerii de amor dupa ce a ajuns la 100, la doar 21 de ani

Are doar 29 de ani, dar are in plan sa organizeze cea mai mare orgie din lume. Pearl Derriere din Denver, Statele Unite, vrea sa faca un maraton sexual la care sa participe 1000 de persoane. Pana acum,.

Preturile petrolului ating cele mai reduse niveluri din ultimul an

Preturile petrolului au scazut ieri cu peste 7%, la cele mai reduse nivele din ultimul an, pe fondul evolutiei negative a pietei de pe Wall Street, provocata de ingrijorarile tot mai mari legate de incetinirea cresterii economiei globale, transmite Reuters.

Stirile ProTV: Orasul care n 40 de ani s-a transformat din sat de pescari n una din cele mai bogate metropole din lume VIDEO

Unul dintre motivele pentru care China a reusit sa devina a doua economie a lumii este acela ca a creat zone economice cu statut special, care au atras investitii si au devenit adevarate hub-uri tehnologice.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

VIDEO Cele mai ECO troleibuze din lume circula pe strazile din Galati. Sunt impinse de calatori, cu poluare zero

Miercuri, 21 noiembrie, un alt troleibuz a ramas in pana, fiind nevoie de interventia calatorilor pentru a putea fi aliniat cu firele de contact. Un incident parca tras la indigo a avut loc in octombrie. Societatea de transport public este intr-un adevarat dezastru tehnic si financiar.

Cel mai IMPORTANT lucru din viata lui Catalin Botezatu la care NU a renuntat pentru NICIO FEMEIE din lume! Designerul RUPE TACEREA!

Multi viseaza la viata extravaganta pe care Catalin Botezatu o traieste. Acesta este permanent inconjurat de lux si de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii insa, creatorul de.

Facebook si Instagram au cazut in mai multe parti din lume

Facebook si Instagram au probleme, cu useri care raporteaza ca paginile principale ale celor doua platforme arata un mesaj de tipul serviciu indisponibil. Caderi au fost raportate marti dupa-amiaza in.

Romanul campion al Italiei la cocktaliuri pe baza de cafea. A obtinut un nou succes la cel mai important concurs de profil din lume

Campionul Italiei la cocktailuri pe baza de cafea, romanul Dan Bacaintan, a obtinut un succes important la cea mai prestigioasa competitie din lume, dedicata cafelei, organizata in Brazilia.

HOROSCOP. Cele mai arogante zodii! Acesti nativi sunt plini de ei

Unii nativi sunt atat de orgoliosi si au o stima de sine atat de ridicata, incat pot si usor catalogati drept snobi. Aflati care sunt cele mai arogante zodii din horoscop. Taurul este.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )