Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel mai scump pod din Romania a atins inaltimea maxima a stalpilor. Care este stadiul santierului de la Dunare VIDEO

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump pod din Romania a atins inaltimea maxima a stalpilor. Care este stadiul santierului de la Dunare VIDEO

O noua filmare facuta in prima luna din acest an arata cat de mult s-a inaltat podul peste Dunare care se construieste intre Braila si Tulcea. continuă pe Adevărul

Cererea mondiala de aur a scazut in 2020 la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani

Coronavirusul a perturbat piata aurului, declansand un proces de acumulare in randul investitorilor dar o prabusire a vanzarilor catre bijutieri si a achizitiilor bancilor centrale, astfel ca pe ansamblul anului trecut cererea mondiala de aur a coborat la cel mai scazut nivel din ultimii 11 ani, arata un raport publicat joi de Consiliul Mondial al Aurului.

Sony a lansat cel mai scump telefon: se adreseaza profesionistilor, dar e greu de justificat pretul

Sony nu mai face demult prea multi bani din smartphone-uri, dar cu noul Xperia Pro a schimbat radical tactica. in teorie, este un telefon pentru profesionisti, iar particularitatile tehnice vin.

Klaus Iohannis: Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie. Pericolul urii reinnoite inca pandeste perfid

Presedintele Klaus Iohannis spune ca Holocaustul a lasat cel mai negru bilant din istorie si a deschis o rana care nu se va vindeca niciodata, iar Romania are partea sa de responsabilitate pentru vina teribila de a-si fi asasinat proprii cetateni evrei si romi.

Cel mai bogat chinez nu mai este Jack Ma, el a fost intrecut de Zhong Shanshan

Zhong Shanshan, cel care a infiintat compania de imbuteliere a apei Nongfu Spring, a devenit cel mai bogat om din China, depasindu-i pe Jack Ma, fondatorul gigantului chinez al comertului electronic Alibaba, si pe Pony Ma, seful companiei de internet Tencent, transmite DPA.

De ce a plecat Ioan Niculae din Romania, de fapt. Ce probleme grave de sanatate are

Se pare ca greutatile nu-i iarta nici pe oamenii de afaceri cu foarte multi bani. Unul dintre cei mai cunoscuti milionari din Romania este Ioan Niculae, care s-ar parea ca are unele probleme de sanatate. De ce a plecat Ioan Niculae din Romania. Ce probleme de sanatate are in luna noiembrie, omul de afaceri si .

Posibila cauza a incendiului de la Institutul Matei Bals, cel mai modern spital de boli infectioase din Romania: Un scurtcircuit declansat de la o aeroterma sau un resou electric

Cauza cea mai probabila a incendiului declansat vineri dimineata la Institutul Matei Bals, despre care se vorbeste tot mai insistent in spital, este un scurtcircuit care a pornit de la o sursa de incalzire - o aeroterma sau un resou electric - au declarat pentru HotNews. ro surse din spital. Socul este cu atat mai mare cu cat Institutul Matei Bals este cel mai modern spital de boli infectioase din Romania, insa in ultima perioada a avut frecvent probleme cu sistemul centralizat de incalzire, la care este conectat: la fel ca multi alti locuitori ai Capitalei, si pacientii de la Matei Bals au ramas in frig si fara apa calda.

EXCLUSIV Cu ce se ocupa acum artista din Romania cu cel mai mare bust natural. A prins provocarea vietii

Artista Olga Balan bifeaza o noua colaborare cinematografica. De aceasta data, ea interpreteaza rolul unei guvernante. Pelicula Benvenuti in casa Esposito a fost filmata la Napoli, iar premiera va avea loc in aceasta primavara. Olga ne-a povestit despre acest rol tragi-comic, intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru Playtech. ro. M-am operat in Italia, acum 10 ani.

Actor celebru din Romania are problema oamenilor bogati. A plecat in vacanta in Dubai: Sunt mai sarac

A plecat in vacanta la Dubai, desi, recunoaste ca ar fi vrut sa ajunga intr-o destinatie mai indepartata, precum restul vedetelor, insa nu si-a permis. Cel putin asa sustine actorul Vladimir Draghia. A plecat in vacanta in Dubai Vladimir Draghia a plecat intr-o vacanta la Dubai, pe taramul insorit al seicilor. insa, actorul, sustine ca .

Bridgerton, cel mai de succes serial de pe Netflix! Cate persoane l-au urmarit intr-o luna?

A trecut putin peste o luna de la momentul in care serialul Bridgerton a fost lansat pe Netflix, devenind intre timp cel mai de succes serial al platformei de streaming. Iata cati oameni l-au urmarit intr-o luna! .

SUA inregistreaza in 2020 cel mai mare declin economic de la 1946

Economia Statelor Unite s-a contractat cu 3,5% in 2020, cel mai grav declin dupa anul 1946, din cauza pandemiei de coronavirus care a redus cheltuielile de consum si investitiile companiei, lasand fara locuri de munca milioane de americani,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )