Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cel mai scump Surface Book are un pret absurd

Playtech Playtech,
Cel mai scump Surface Book are un pret absurd

Daca ati dezvoltat o obsesie pentru cel mai nou sistem portabil Microsoft, pretul pentru Surface Book-ul cu configuratia de top va va vindeca. Vanzarile de PC-uri continua sa scada cu o viteza ametitoare de la an la an, dar se pare ca exista in continuare amatori de sisteme high-end. in orice alte conditii ar fi [] Cel mai scump Surface Book are un pret absurd Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai bun laptop cu Windows 10 costa o mica avere

Anul acesta, Microsoft si-a anuntat primul laptop: Surface Book. Daca il vrei pe cel mai bun, pretul s-ar putea sa nu-ti placa.

Rusia a inceput cel mai modern razboi electronic impotriva Siriei

Relatiile intre Occident si Federatia Rusa devin tot mai periculoase, cu un potential de tensiune continua atat in Europa de Est, cat si in Siria. Dupa repetatele incursiuni in spatiul aerian al Turciei, facute de avioanele de razboi ruse in drumul spre bombardamentele asupra Siriei, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, avertizeaza Moscova ca sunt [] Rusia a inceput cel mai modern razboi electronic impotriva Siriei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As, citat de Mediafax.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid

Internationalul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unui gol, sambata, la meciul cu Levante, scor 3-0, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, el avand 324 de reusite, informeaza cotidianul As.

Turistii au decis: acesta este cel mai bun restaurant din lume, aflat la 2.827 km de Romania

La 2. 827 km de Romania, intr-un orasel din nordul Spaniei, puteti descoperi cel mai bun restaurant din lume, Martin Berasategui, potrivit alegerilor facute de turisti intr-un top TripAdvisor .

Afla povestea Molecule F, cel mai mare mall online al designerilor romani

In 2010, Mirela Bucovicean, o antreprenoare cu experienta in presa scrisa, marketing si imobiliare lansa cu 5. 000 de euro Molecule-F. com , un site de moda care promova creatiile designerilor romani. Intre timp, site-ul a devenit cel mai mare mall.

Cel mai bun video cu BlackBerry Priv iti arata cele mai importante calitati ale sale

BlackBerry Priv a fost anuntat oficial de companie, dar inca nu a fost lansat si nici nu a fost comunicat un pret pentru el. Totusi, este prezentat intr-un nou videoclip oficial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )