Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai scump teren agricol din Romania se vinde la Brasov: pretul e urias. Cumparatorul, un canadian, vrea sa puna bazele unei ferme de vaci

Adevărul Adevărul,
Cel mai scump teren agricol din Romania se vinde la Brasov: pretul e urias. Cumparatorul, un canadian, vrea sa puna bazele unei ferme de vaci

Terenul are aproximativ 40 de hectare si este situat in comuna Jibert din Brasov. Potrivit anuntului publicat pe site-ul Ministerului Agriculturii, proprietara cere 365. 000 de euro pentru teren. Un hectar ajunge la aproximativ 9. 000 de euro, de trei ori mai mult decat un pret obisnuit. continuă pe Adevărul

Paravion.ro: Un roman a cumparat cel mai scump bilet de avion, de 5.460 de euro

In timp de unii romani vaneaza ofertele companiilor de avioane, altii prefera sa dea cateva mii de euro bune. De fapt, un singur roman a cumparat cel mai scump bilet de avion in 2014 de pe portalul de turism Paravion. ro. Este vorba de un bilet.

Cel mai prost platite joburi din Romania

Castigul salarial mediu net pe economie a ajuns la 1. 743 de lei in luna noiembrie a anului trecut, potrivit ultimelor date raportate de Institutul National de Statistica, insa, analizand datele pe domenii de activitate, putem constata ca sunt sectoare in care salariul este mult mai mic, cu putin peste pragul de 1. 000 de lei. Adevarul va prezinta care sunt cele mai prost platite joburi din Romania.

Cel mai mare atac cibernetic din sectorul asigurarilor

Compania de asigurari Anthem, a doua ca marime din Statele Unite, a dezvaluit miercuri seara ca a fost victima a ceea ce se crede a fi cel mai mare atac cibernetic din acest sector. in urma atacului, au fost expuse.

Un roman a cumparat cel mai scump bilet de avion, de 5.460 de euro

In timp ce unii romani vaneaza ofertele companiilor aeriene, altii prefera sa dea cateva mii de euro bune. De fapt, un singur roman a cumparat cel mai scump bilet de avion in 2014 de pe portalul de turism Paravion. ro.

Povestea extremei Juan Cuadrado, cel mai scump transfer al iernii, in Europa. Drama personala la doar cinci ani, fotbalul l-a inceput ca atacant

Coechipier cu Tatarusanu la Fiorentina, in turul campionatului, Juan Cuadrado a fost transformat de Chelsea in cel mai scump transfer din aceasta perioada de transferuri, londonezii platind 33,4 milioane de euro pentru a-si asigura serviciile extremei columbiene care a impresionat la CM 2014.

Tranzactie de 12,5 miliarde lire sterline in Marea Britanie: Deutsche Telekom si Orange vand cel mai mare operator mobil EE catre BT

Deutsche Telekom si Orange au ajuns la un acord cu grupul britanic de telecomunicatii BT pentru vanzarea EE - cel mai mare operator mobil din aceasta piata, valoarea tranzactiei fiind de 12,5 miliarde de lire sterline, se arata intr-un comunicat al Deutsche Telekom. Dupa finalizarea tranzactiei, BT va deveni cel mai mare operator de servicii de comunicatii integrate fixe si mobile din Marea Britanie, la care Deutsche Telekom va fi cel mai mare actionar individual cu 12% din actiuni.

2014, cel mai bun an pentru vanzari online la Floria.ro

Floria a vandut anul trecut flori in valoare de 1 milion de euro, din care 75% sunt vanzari realizate prin intermediul platformei www. floria. ro. Restul de 25% este reprezentat de vanzari catre corporate si comenzi speciale pentru evenimente personale sau de afaceri. Obiectivul principal al anului trecut a fost consolidarea pozitiei de lider de piata in zona vanzarilor online. Acesta a fost sustinut printr-o serie de actiuni strategice, cum ar fi cresterea numarului de parteneri in tara, fidelizarea clientilor, precum si demararea proiectului de extindere. Numarul oraselor in care Floria asigura livrarea gratuita a buchetelor de flori in 2 ore de la finalizarea comenzii s-a dublat in 2014. in prezent, Floria livreaza gratuit in 139 localitati din intreaga tara. Evaziunea fiscala ramane problema principala cu care se confrunta jucatorii de pe piata vanzarilor de flori din Romania, estimata in 2013 la peste 100 milioane de euro.

FOTO si VIDEO. in vizor AMBIENTE, cel mai important eveniment in domeniul accesoriilor pentru casa

Cel mai important targ din domeniul bunurilor de larg consum cu accent special pe decoratiuni si accesorii pentru casa, AMBIENTE, se va desfasura in perioada 13 - 17 februarie la Frankfurt. Sustenabilitatea, inovatia, creativitatea, usurinta in utilizare, lifestyle-ul si, bineinteles designul vor fi cuvintele cheie ale editiei din acest an si aceste tendinte se vor regasi cu prisosinta in produsele repartizate pe deja celebrele sectiuni Living, Dining si Giving. Peste 4700 de firme expozante provenind din aproape 90 de tari se vor regasi la acest targ care, asa cum arata cifrele, este in continua dezvoltare: cele mai multe produse noi, cel mai internationalizat expozanti si vizitatori din 5 continente), cel mai trendy aici se fixeaza tendintele pentru urmatoarea etapa) .

Rusia: Rezervele internationale, la cel mai mic nivel din 2009

Rezervele internationale ale Rusiei au scazut, in ianuarie, cu 9,25 miliarde dolari, pana la 376,2 miliarde dolari, cel mai mic nivel din ultimii aproape sase ani, din cauza reevaluarii rezervelor in euro si a interventiilor in piata efectuate de Banca Centrala de la Moscova, ca sa limiteze deprecierea rublei, transmite Bloomberg.

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )