Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai scurt razboi din istorie a durat mai putin decat o repriza de fotbal

Adevărul Adevărul,
Cel mai scurt razboi din istorie a durat mai putin decat o repriza de fotbal

Confruntarea dintre Anglia si Zanzibar a fost cea mai scurta din istorie. Nici macar istoriografii nu stiu cu exactitate cat a durat, insa este vorba doar de cateva zeci de minute. continuă pe Adevărul

Serie A: Gianluigi Buffon, cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul trecut

Gianluigi Buffon, portarul echipei Juventus Torino, a fost desemnat cel mai bun jucator din campionatul Italiei in sezonul 2016-2017, in cadrul galei Asociatiei fotbalistilor profesionisti italieni AIC), desfasurata luni seara la Milano, informeaza Corriere dello Sport.

Mircea Badea: Cel mai important lucru din Legile Justitiei e pa. Am crezut ca a cazut Dragnea la intelegere cu Codruta si Werner

Mircea Badea a spus miercuri, dupa ce Legea de modificare a Statutului procurorilor si judecatorilor a primit raport favorabil, ca cei din comisie si-au batut joc de acest proiect, astfel ca cel mai.

Cum a reusit un baiat de 14 ani sa devina cel mai tanar profesor din Romania

Mihai Enache, in varsta de 14 ani, este un baietel care a reusit ceea ce multi adulti nici nu viseaza. Este profesor pentru alti copii, se ocupa de programare inca din clasa a IV-a si a.

Rata somajului in UE a scazut la 7,4% in octombrie, cel mai redus nivel din 2008

Rata somajului in Uniunea Europeana a scazut la 7,4% in octombrie, de la 7,5% in luna precedenta si 8,3% in perioada similara din 2016, arata Oficiul European de Statistica Eurostat).

eMAG anunta investitii de 300 milioane lei in cel mai mare depozit din regiune

EMAG anunta ca investeste 300 de milioane de lei intr-un depozit de 120. 000 mp pentru a-si extinde capacitatea logistica si a acoperi nevoile de livrare catre clienti in urmatorii ani. Noul depozit va sustine strategia eMAG de dezvoltare la nivel regional si va fi construit de la zero pana la pana la inceputul anului 2019. Depozitul din judetul Giurgiu reprezinta prima etapa dintr-un plan de investitii majore pe termen lung, care va duce la crearea a peste 4. 000 de locuri de munca, promite compania.

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din 2009

Creditele bancare acordate gospodariilor din zona euro au inregistrat in octombrie cea mai mare majorare de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare s-a atenuat, arata datele publicate, ieri, de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Subiectele zilei: La 10 ani de la aderare: Cum vad romanii si bulgarii apartenenta la Uniunea Europeana;Cum e sa mergi cu trenul de la cel mai mare aeroport din Romania pana-n Bucuresti;Viata romanilor pe teritoriul mafiei italiene: batuti, violati, inju

Nelinistea dinaintea furtunii. 000 de romani au protestat din nou, duminica, in intreaga tara, impotriva reformei planificate a sistemului judiciar. Numai o societate civila puternica poate. Pompierii clujeni descind in cluburi si discoteci, impart amenzi de mii de euro intr-o luna. Tragedia din clubul bucurestean Colectiv s-ar putea repeta in cluburile clujene: sunt doi ani de la.

Amenzi pentru romanii din diaspora: Ce trebuie sa faca in cel mai scurt timp

Ziua Romaniei nu vine cu vesti bune pentru toti romanii. Potrivit legislatiei in vigoare, pentru persoanele care au parasit tara dupa 30 ianuarie 2012, 1 decembrie vine cu un val de amenzi,.

Windows 10 a depasit cel mai important prag din istoria sa

Windows 10 este cel mai nou sistem de operare al Microsoft, iar numarul utilizatorilor care l-au adoptat in tot acest timp este spectaculos. in varianta finala, Windows 10 s-a lansat pe 29 iulie 2015. Dupa multiple variante beta si zvonuri legate de modul in care va fi oferit publicului larg, Windows 10 a ajuns sa [].

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou: E cel mai bun ortoped din tara. Sunteti vanduta Occidentului!

Medicul Gheorghe Burnei ofera consultatii din nou, de aceasta data intr-o clinica privata din Bucuresti. Medicul chirurg Gheorghe Burnei ofera de cateva luni consultatii in clinica privata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )