Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cel mai de succes dublu feminin din ultima perioada, Martina Hingis/Sania Mirza, se destrama

Hotnews Hotnews,
 Cel mai de succes dublu feminin din ultima perioada, Martina Hingis/Sania Mirza, se destrama

Elvetianca Martina Hingis si indianca Sania Mirza, cele mai bune jucatoare de dublu din ultima perioada, au decis sa puna capat colaborarii lor dupa ce au suferit o cadere de forma, informeaza Reuters, citat de News. ro. continuă pe Hotnews

Cine a fost omul considerat cel mai mare spion roman din toate timpurile

Cazul romanului care este cunoscut de toate serviciile de spionaj ale lumii este in memoria Serviciului Roman de Informatii, la a carui consolidare acesta a si avut un rol primordial, potrivit.

Productia industriala a Marii Britanii - cel mai rapid ritm de crestere din 1999

Productia industriala a Marii Britanii a inregistrat, in trimestrul al doilea din acest an, cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 17 ani, arata datele Oficiul National de Statistica ONS), transmite BBC, preluata de Agerpres.

Un elev ROMAN, cel mai bun OLIMPIC la chimie din LUME. Andrei Iliescu :Un profesor poate sa faca o clasa intreaga sa placa foarte mult o anumita materie

Andrei Iliescu este cel mai bun bun olimpic la chimie din lume. Andrei Iliescu se claseaza pe primul loc la Olimpiada Internationala. A obtinut sapte medalii de aur si doua de argint. Multe ore de.

Cel mai inalt tobogan cu apa din lume i-a adus moartea unui copil de numai 10 ani din SUA (VIDEO)

Un baiat in varsta de 10 ani din Kansas a murit, duminica, in timpul unei curse pe toboganul cu apa Verruckt, care este considerat a fi cel mai inalt din lume, potrivit Washington.

Copilul unui politician american a murit pe un tobogan cu apa. Dispovitivul, mai inalt decat Cascada Niagara

Un baiat de 10 ani a murit duminica intr-un accident survenit pe cel mai inalt tobogan acvatic din lume, intr-un parc de atractii din Kansas, Statele Unite. Politia a demarat o ancheta, relateaza.

Expertii au decis! Acesta este telefonul mobil cu cel mai bun ecran

Se pare ca avem un nou campion la capitolul display, scrie publicatia onlineplaytech. roCele mai multe dispozitive Android de top lansate in ultima perioada dispun de afisaje QHD, dupa ce, pentru prima data.

BMW face glume pe seama Tesla in cel mai nou spot publicitar [VIDEO]

Cei de la BMW fac eforturi serioase pentru a se face recunoscuti pe piata automobilelor electrice, iar cea mai noua campanie publicitara este reprezinta o lovitura pentru americanii de la Tesla. BMW a promovat foarte mult modelele i3 si i8 in ultima perioada, iar acum a venit si randul modelului BMW 330e, un sedan hibrid [].

Cel mai ravnit burlac: Fiul ducelui de Westminster detine jumatate din Londra (VIDEO)

Un tanar de 25 de ani a devenit cel mai ravnit burlac din Marea Britanie! Acesta a mostenit o avere impresionata dupa ce tatal sau, ducele de Westminster, a murit in aceasta saptamana.

Acesta este operatorul care ofera cel mai bun internet pe mobil in Romania

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a comunicat de curand numele operatorului care ofera cel mai rapid internet pe mobil, scrie Playtech. roConcurenta pe piata.

Seagate a construit cel mai mare SSD, dar nu pentru utilizatorii de rand

Cei de la Seagate au creat un SSD cu o capacitate uriasa. in urma cu aproximativ un an au lansat cel mai subtire hard disk extern din lume sub forma atragatorului Seven, iar in luna iulie a acestui an, Seagate a reusit sa aduca pe piata cel mai mare hard disk pentru utilizatorii casnici. Seagate Barracuda [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )