Libnet.ro
UNICEF

11:01

Cel mai titrat specialist in antiterorism din Romania analizeaza atentatul din Noua Zeelanda

Antena3 Antena3,
Cel mai titrat specialist in antiterorism din Romania analizeaza atentatul din Noua Zeelanda

Cel mai titrat specialist roman in problematica antiterorista i-a acordat un interviu lui Radu Tudor pe tema efectelor, consecintelor si elementelor de legaturacu Romania ale atentatului terorist din Noua. continuă pe Antena3

Lider liberal, la summitul PPE: Batalia la europarlamentare va fi foarte dura, ne luptam cu cel mai primitiv si toxic socialism din UE

Secretarul general al Partidului National Liberal, Robert Sighiartau, a declarat sambata ca batalia, la alegerile europarlamentare din luna mai, va fi foarte dura, deoarece se va da cu cel mai primitiv si toxic socialism din Uniunea Europeana.

TRAGEDIE... A murit cel mai bun vanzator de masini din lume! Tristete FARA MARGINI pentru soferii din toata lumea

Joe Girard, fostul detinator al titlului Guinness pentru cel mai bun vanzator de masini din lume, a murit in urma cu cateva zile, la varsta de 90 de ani, potrivit auto-bild. ro. Asadar, presa de peste ocean.

IN ULTIMELE PATRU LUNI: Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel

Pretul petrolului Brent a urcat astazi la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

Rovana Plumb: PSD este cel mai pro-european partid

Partidul Social Democrat este cel mai pro-european partid, a declarat duminica, la Braila, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, care a criticat europarlamentarii romani care denigreaza Romania la Bruxelles, potrivit Agerpres.

De la rau la teribil. Bloomberg: Romania a avut in ianuarie cel mai mare deficit comercial din 2008 pana in prezent

Deficitul comercial al Romaniei a crescut cu 62% !) in ianuarie 2019, la 1,25 miliarde euro. A ajuns astfel la cel mai mare nivel din 2008 pana in prezent, noteaza Bloomberg. Asta, cumulat cu incetinirea.

VIDEO Sute de mii de algerieni au participat la cel mai amplu miting impotriva presedintelui Bouteflika

Sute de mii de persoane au participat vineri la un protest antiguvernamental la Alger, acesta fiind cel mai amplu miting organizat pana in acest moment impotriva presedintelui Abdelaziz Bouteflika, care conduce Algeria de doua decenii, informeaza agentia Dpa, citata de Mediafax.

Raluca Badulescu si-a facut Biolifting, cel mai eficient tratament anti-ageing fara bisturiu

Raluca Badulescu intampina primavara cu un ten proaspat si intinerit. Vedeta de televiziune se poate lauda acum cu un ten luminos si fara riduri, gratie unui tratament inovator, ce nu presupune operatie, realizat de medicul sau estetician, Dr. Iancu Morad.

Pretul petrolului Brent a urcat la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni

Pretul petrolului Brent a urcat, ieri, la cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni, fiind sustinut de reducerea productiei aplicata de OPEC si de sanctiunile americane impotriva Venezuelei si Iranului, transmite Reuters, citata de News. ro.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce, miercuri, Parlamentul britanic a votat pentru respingerea unui Brexit dezordonat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )