Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cel mai vechi cinematograf din lume, readus la viata. Aici au fost proiectate, in 1899, primele filme ale fratilor Lumiere

Antena3 Antena3,
Cel mai vechi cinematograf din lume, readus la viata. Aici au fost proiectate, in 1899, primele filme ale fratilor Lumiere

Cel mai vechi cinematograf din lume, Eden-Theatre, in care au fost proiectate in 1899 primele filme ale fratilor Lumiere, a fost renovat si va fi redeschis miercuri in localitatea La Ciotat din sudul Frantei,. continuă pe Antena3

S-a trezit ca are in cont 4.000 de MILIARDE de dolari! Era cel mai BOGAT om din lume

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume. O greseala a bancii l-a facut posesorul unei averi de 4 mii de miliarde de dolari. Texanului nu i-a venit sa creada atunci cand a vazut.

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului.

Ea este cea mai sexy femeie din lume

Scarlett Johansson este cea mai sexy femeie din lume. Potrivit unei publicatii de peste Ocean, actrita este atat de atragatoare, incat merita, in premiera, sa devina prima femeie care primeste titlul de.

Cele mai spectaculoase piscine din lume!

Fie ca te-ai gandit la o vacanta intr-o destinatie indepartata precum Bali, Thailanda sau Malaezia, fie ca visezi la o destinatie ceva mai la indemana, precum Grecia sau Italia, ADPM iti arata care sunt cele mai spectaculoase piscine din lume.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Bursele europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani, din cauza blocajului din SUA, unde presedintele Camerei Reprezentantilor, John Boehner, exclude majorarea plafonului datoriilor tarii fara preconditii, potrivit surselor de presa.

VIDEO Dedicatie pentru cel mai frumos oras din lume: Toamna nebun de frumoasa la Cluj

Dupa doua colaje cu imagini din Clujul vechi, pe o retea de socializare a aparut un clip cu ilustratii ale capitalei Ardealului toamna, insotite de acordurile nemuritoare ale poeziei care contine cel mai cunoscut vers legat de orasul de pe Somes: Toamna nebun de frumoasa la Cluj. Mesajul celui care a postat colajul a fost: Clujul ramane cel mai frumos oras din lume indiferent de anotimp!.

Ovadia Yosef, considerat cel mai influent rabin din Israel, a decedat la varsta de 93 de ani

Rabinul Ovadia Yosef, considerat cel mai influent din Israel, a decedat, luni, la varsta de 93 de ani, fiind spitalizat de la sfarsitul lunii septembrie. Medicul care se ocupa de acesta, de la spitalul Hadassah-Ein.

Faze Tari: S-a inventat spray-ul care miroase a groapa de gunoi! Ghici la ce foloseste; Un barbat din Anglia a aruncat la gunoi biletul de 2 milioane de euro la loto. Sotia l-a salvat; Incomparabilul - cum arata si cat costa cel mai scump colier din lume

A dansat gol pe masina si va sta 10 ani la puscarie. Ca bonus, primeste si 2. 000 de lovituri de bici. Un tanar saudit si trei prieteni de-ai sai au fost condamnati. Au gasit un tablou banal si vechi de 500 de ani in seiful unei banci! Cand l-au studiat cu atentie au inlemnit! Ce au descoperit. Un portret considerat pierdut sau chiar inexistent.

Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )