Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ovadia Yosef, considerat cel mai influent rabin din Israel, a decedat la varsta de 93 de ani

B1 B1,
Ovadia Yosef, considerat cel mai influent rabin din Israel, a decedat la varsta de 93 de ani

Rabinul Ovadia Yosef, considerat cel mai influent din Israel, a decedat, luni, la varsta de 93 de ani, fiind spitalizat de la sfarsitul lunii septembrie. Medicul care se ocupa de acesta, de la spitalul Hadassah-Ein. continuă pe B1

A murit Ovadia Yosef, cel mai influent rabin al Israelului

Ovadia Yosef, considerat rabinul cel mai influent din Israel si liderul spiritual al partidului ultraortodox sefard Shass, a decedat luni, la varsta de 93 de ani, au anuntat surse spitalicesti, citate de AFP.

A murit Ovadia Yosef, considerat rabinul cel mai influent din Israel

Considerat cel mai influent rabin al Israelului, Ovadia Yosef, in varsta de 93 de ani, liderul spiritual al partidului ultra-ortodox sefard Shas, a murit luni, scrie AFP.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Bursele europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile in scadere, la cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani, din cauza blocajului din SUA, unde presedintele Camerei Reprezentantilor, John Boehner, exclude majorarea plafonului datoriilor tarii fara preconditii, potrivit surselor de presa.

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

Dolarul - la cel mai redus curs din ultimele opt luni, fata de euro

Moneda americana s-a depreciat ieri, pe pietele externe, ajungand la cel mai redus curs din ultimele opt luni fata de euro, in conditiile in care blocajul financiar partial al guvernului continua, generand temeri ca avansul economiei americane va incetini, iar Federal Reserve banca centrala a SUA) va amana reducerea stimulentelor monetare.

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului.

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

Faze Tari: S-a inventat spray-ul care miroase a groapa de gunoi! Ghici la ce foloseste; Un barbat din Anglia a aruncat la gunoi biletul de 2 milioane de euro la loto. Sotia l-a salvat; Incomparabilul - cum arata si cat costa cel mai scump colier din lume

A dansat gol pe masina si va sta 10 ani la puscarie. Ca bonus, primeste si 2. 000 de lovituri de bici. Un tanar saudit si trei prieteni de-ai sai au fost condamnati. Au gasit un tablou banal si vechi de 500 de ani in seiful unei banci! Cand l-au studiat cu atentie au inlemnit! Ce au descoperit. Un portret considerat pierdut sau chiar inexistent.

Cel mai rapid robot din lume, conceput pentru a fi folosit in scopuri militare, a fost dezlantuit in aer liber

Compania Boston Dynamics a prezentat robotul WildCat, dezvoltat de agentia de cercetare a armatei americane. WildCat a fost conceput pentru a fi folosit in scopuri militare si nu are nevoie sa fie conectat la o.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )