Libnet.ro
UNICEF

14:45

A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Antena3 Antena3,
A fost cel mai bogat om din lume, dar in cateva minute a ramas falit. Iata povestea lui

Un american a fost, pentru cateva minute, cel mai bogat om din lume, din toate timpurile. Este vorba despre un barbat obisnuit din Texas care a devenit posesorul a 4. 000 de miliarde de dolari. Contul americanului. continuă pe Antena3

Un barbat aproape a devenit cel mai bogat om de pe Pamant datorita unei erori 404

Reggie Theus, un barbat din Texas, aproape a devenit cel mai bogat om care a existat vreodata pe Pamant, relateaza Daily Mail. in timp ce isi verifica contul bancar prin intermediul internetului, Theus a.

A murit Ovadia Yosef, considerat rabinul cel mai influent din Israel

Considerat cel mai influent rabin al Israelului, Ovadia Yosef, in varsta de 93 de ani, liderul spiritual al partidului ultra-ortodox sefard Shas, a murit luni, scrie AFP.

Cel mai scump colier din lume va fi scos la vanzare luna aceasta in Singapore

Un colier cu un diamant galben, inclus in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai scump din lume, va fi pus in vanzare in Singapore, in cadrul unui festival international destinat bijuteriilor de lux. Colierul a fost.

Cel mai mare CUTREMUR din ultimii 4 ani, resimtit la BUCURESTI. ...

UPDATE: Cutremurul cu magnitudinea de 5,5 produs sambata noapte in Romania a fost cel mai puternic din ultimii patru ani, a declarat Mircea Radulian, directorul Institutului pentru Fizica Pamantului. A fost cel mai mare cutremur din ultimii 4 ani, care nu a produs insa pagube, desi a fost resimtit destul de puternic de populatie. Era de asteptat, tinand cont de frecventa cutremurelor din aceasta zona din ultima perioada. Replicile vor fi mai mici de 4 pe scara Richter, a spus .

Ovadia Yosef, considerat cel mai influent rabin din Israel, a decedat la varsta de 93 de ani

Rabinul Ovadia Yosef, considerat cel mai influent din Israel, a decedat, luni, la varsta de 93 de ani, fiind spitalizat de la sfarsitul lunii septembrie. Medicul care se ocupa de acesta, de la spitalul Hadassah-Ein.

Geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Ionut Budisteanu, geniul din Ramnicu Valcea: decizia de a nu ma duce la Google a fost cea mai buna din viata mea

Ionut Budisteanu, tanarul de 19 ani din Ramnicu Valcea care a castigat marele premiu in cadrul competitiei Intel ISEF de anul acesta, a declarat, pentru Adevarul, ca decizia de a nu se angaja la gigantul Google a fost cea mai buna decizie pe care a luat-o vreodata.

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

Faze tari: Roman arestat pentru jaf de un milion de euro la Paris; Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic; Google vrea sa ne faca nemuritori

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca.

Cel mai rapid sofer orb din lume, 300 km/h intr-un Porsche 911

Recordul de viteza pentru cel mai rapid sofer nevazator din lume ii apartine mai nou lui Mike Newman, care a reusit sa atinga 300 km/h cu un Porsche 911 pe pista de incercari de la Bruntingthorpe, Leicestershire, Marea Britanie, scrie worldcarfans. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )