Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cel mai vizionat serial turcesc din toate timpurile, Tradarea, difuzat cinci zile pe saptamana la Kanal D

Adevărul Adevărul,
Cel mai vizionat serial turcesc din toate timpurile, Tradarea, difuzat cinci zile pe saptamana la Kanal D

Incepand din aceasta saptamana, postul Kanal D va difuza serialul turcesc Tradarea cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20. Serialul obtine una dintre cele mai mari audiente ale postului, iar pana acum era transmis de luni pana miercuri. continuă pe Adevărul

Cel mai vizionat film al momentului in Romania

Pelicula Focus, care ii are in rolurile principale pe Will Smith si Margot Robbie este, la ora actuala, filmul favorit al romanilor. Dupa weekend-ul de lansare, Focus a ajuns direct in fruntea box office-ului romanesc.

Nikon lanseaza modelul D7200, noul varf de gama al camerelor sale DSLR in format DX, si modelul COOLPIX P900, cu cel mai puternic zoom optic din gama

Nikon a anuntat doua noi modele de camere foto - D7200, noul varf de gama a aparatelor DSLR in format DX, si modelul Coolpix P900 care ofera cel mai puternic Zoom optic din gama -precum si un nou model de microfon fara fir. Cele trei noi dispozitive vor fi disponibile in Romania inca din luna martie. Vezi in articol detalii despre fiecare aparat foto lansat.

Michael Jordan, cel mai nou membru in clubul miliardarilor

Michael Jordan, considerat drept cel mai valoros jucator de baschet din toate timpurile, a intrat in selectul club al miliardarilor. Jordan, alaturi de alte 289 de persoane sunt noutatile pe lista miliardarilor.

FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inaugurare. Ministerul Dezvoltarii a semnat contractual de finantare

Parcul Nicolae Romanescu din Craiova este cel mai mare parc natural din estul Europei. Va fi modernizat la mai bine de un secol de la inagurare.

Cel mai mare vas de croaziera din lume: Harmony of The Seas se lanseaza anul viitor si romanii pot face rezervari din toamna

Royal Caribbean va lansa anul viitor vasul Harmony of The Seas care, cu 2. 747 de cabine pentru 5. 479 de pasageri si 2. 400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare vas de croaziera din lume.

Uruguay: 5 ani cu cel mai sarac presedinte

Jose Mujica 79) a fost pana duminica si timp de 5 ani presedintele Uruguay-ului. El si-a capatat o popularitate planetara sub eticheta deloc apreciata de acesta de cel mai sarac presedinte. Cu toate acestea, Pepe cum este el alintat de uruguayeni este un personaj politic atipic.

MWC 2015 Cel mai sigur telefon din lume are un urmas: Ce are de oferit Blackphone 2

In cadrul MWC 2015, cei de la Silent Circle au lansat anuntat Blackphone 2, succesorul celui mai sigur telefon din lume. La MWC 2015 in Barcelona, cei de la Silent Circle au venit pregatiti nu cu unul, ci cu trei anunturi important: Blackphone 2, cel ce va deveni probabil cel mai sigur telefon din lume, [].

MWC 2015 LG Watch Urbane este cel mai nou si stilat ceas de la sud-coreeni

LG Watch Urbane este probabil cel mai elegant smartwatch de pe piata la acest moment, beneficiind de aceleasi specificatii ca G Watch R. ACTUALIZARE 3 martie 2015 LG Watch Urbane a fost prezentat la MWC 2015, unde i-a fost demonstrat si optiunea de a controla o masina Audi. Mai jos, avem o galerie foto cu [].

Top Forbes 2015: Bill Gates ramane cel mai bogat om din lume. Cine completeaza topul

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, este in continuare cel mai bogat om din lume, cu o avere estimata la 79,3 miliarde de dolari, arata topul Forbes pe 2015. Bill Gates obtine titlul de cel mai bogat om al planetei pentru a 16-a oara, in ultimii 21 de ani.

Cel mai sarac presedinte din lume si-a terminat mandatul. Cum isi duce viata acum Jose Mujica

Presedintele Uruguay-ului, considerat cel mai sarac sef de stat din lume, a ajuns la finalul mandatului. Iubit de electorat datorita stilului de viata auster, Jose Mujica prefera sa locuiasca intr-o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )